Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

bznc93pf5

kb 130km, 1,5-2óra autóval

bznc93pf5

egy párszor már voltam arra

yt36cm40d

Mi is voltunk Bandonban a Magyar boltban :)

yt36cm40d

Milyen gepeid vannak ?
( munka miatt)

bznc93pf5

gyere át a csevegőbe

spgkgiiaa

Nem tudna nekem valaki SOS segítséget adni? A barátom esküvőjére megyünk hétvégén, és ősszel megszületik a kisfia. Titokban küldött egy ultrahangos képet, amit szeretnék meglepetésképpen a menyasszonynak egy tenyérnyi fába belemarni, és az esküvőjükre ajándékba adni. Szerintünk nagyon örülne neki, viszont annyira nem értek az AC-hoz, hogy a gép által generáltan kívül valamit produkáljak. Az meg nem a legszebb. Azt tudom, hogy vektorral körbe kellene rajzolni, és utána ráhúzni a képet. Ezt viszont csak leírni tudom, megcsinálni nem :( Kérem, jelentkezzen, aki tudna 1-2 napon belül segíteni ebben! A nevükben is előre köszönöm [#worship]

yb8iik8sz

És mi lenne?
Gravírozás? Dombormű? Stb?

spgkgiiaa

Egy relief modellje emailben, a többit már csinálnám.

000000000

Sziasztok!
Reliefeket honnan tudnék szerezni?

000000000

Szia!
Isten hozott a Fórumon.

robokacsa

itt nézd meg
hobbycncart.com
itt is nagyon sok minden van.

000000000

Köszi.Ezt az oldalt ismerem egyedül ilyen relief témában.Csak itt alig van olyan mi nekem kellene. Nekem pl díszítő minták,keret sablonok,képek stb kellenének.

000000000

Vagy is olyanra gondoltam amit letöltök egybe és van benne minden fajta.

robokacsa

nézd meg a Rajzok,g kódok topikban.
deeee ha olyat keresel ami neked kell , azt neked kell megrajzolni, vagy összeszerkeszteni, már meglévő részletekből :)