Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

robokacsa

nagy Magyarország relief valakinek?????

000000000

Íjász csinált olyanokat azt hiszem.

btxtzhi26

Nekem magyarul beszél..még ha kicsit googles is :)

000000000

Ismét egy kező problémám lenne ArtCamban, amiben megakadtam, ha tudna segíteni valaki:
A "2D profiling" -ban, a "3D CutOut" meg tudtam adni, hogy egy vektort kívül vagy belül marjon. Ugyanezt hol adom meg pl az "Area clearance"-ben. Bárhogy próbálom, csak belül sikerül.. Előre is köszönöm a segítséget.

000000000

Mivel ez nem kontúrmaró, ("Area clearance") hanem területmaró. Ezért nem tudsz vele területen kívül marni. Csak, a kijelölt terület belsejét marja.

000000000

De ha a területet körülrajzolod pl egy négyzettel, akkor azt és amit körül akarsz marakodni kijelölöd egymás után shifttel, akkor azt csinálja ami neked kell.

bznc93pf5

egy kicsit pontosítanék.

amit ki akarsz marni azt körberajzolod.
utána kijelölöd azokat amiket körbe szeretnél marni, azokat egyesíted és csak ezek után a shift-tel kijelölöd a körbezárt területet akkor fogja kimarni azt a területet amit szeretnél.

bznc93pf5

000000000

Aki szeretné kimarni, annak elküldöm a relifet, ha ir egy emilt. Egy kérésem van, aki kimarta, mutassa meg nekünk az „esztkészítetem” -ben. Lássuk ki, hogy oldotta meg.  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/Magyarorszag%20domborzata/Mo%20domborzata%20R%20ki%20.bmp" border=0>    

9b6n3fn2n

Már megbocsáss, de ennek nem sok köze van Magyarország domborzatához. Ez inkább egy nagy pacára hasonlít.

000000000

Lehet, igazad van.
Persze, senki nem akadályoz meg, hogy jobbat készíts. És, felajánld az érdeklődőknek.  

9b6n3fn2n

Ebben teljesen igazad van. Csak azért jegyeztem meg, nehogy valaki csalódjon.

svejk

Sajnos http://www.shadedrelief.com/natural/pages/download.html" TARGET=_fnew>itt is elég kicsik a felbontások, pedig figyelemreméltó oldal.

svejk