Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

m8j2y7u9n

A kép feltöltése nem sikerült az előbb.

http://kepfeltoltes.hu/120725/kollektor_csonk_t_m_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

xfg6v697j

ugy tudo forgatóra csak az AC2010 képes generálni de a 2008-cal generálsz egy sík páját,majd jegyzettömbben kicseráled az X vagy Y tengelyt A-ra.

bznc93pf5

próbáld inkább az Aspire-vel, az egyszerűbb

cu05ic9nw

Küld el magánba mit szeretnél csinálni és csinálok egy kis videót!!

cu05ic9nw

De én is a Forgácsoló mellett álok az Aspire jó erre!

000000000

Sziasztok,
Lehet,hogy a "segítség béna vagyok" rovatban kellene érdeklődnöm, de először ez tűnt jobb ötletnek.
Van egy gépem, amit CNC Graf program működtet. Évek óta nem használtam, és mindent elfelejtettem.
ArtCam-ban szeretnék megírni egy programot(tulajdonképpen egy egyszerű kört szeretnék fába belemarni). A kört meg tudom szerkeszteni, de utána nem tudom, hogyan tovább...A cnc graf nem kezeli a .art fájlokat csak .bmp .dxf stb-t. aaajaajjjjjjjj!!!

000000000

A GRAF G kódot fogad?
Sajnos nem ismerem.
Ha igen, akkor van tovább.

2nbj3n5m

Helló. Mi a gond ? A cncgraf fogad:DXF.HPGL.G-KOD.
és GERBEL kíterjesztést. A Corel ellőállít a
felsoroltakból kettöt.
MFG.: Janko

000000000

Szia Danibá,
Csak korlátozott mértékben fogad.Ha rendesen fogadná, úgy lehetne közvetlenül programozni, mint a Heidehan gépeket.Egy ismerősöm egyszer írt egy rövid programot AutoCad-ban ( majd posztprocesszálta ?)és az a mai napig rendesen megy.

000000000

Nem kell azt annyira bonyolítani.
Így van. Én is ezt ajánlottam volna, amit Jankó.
Rajzold meg Corelba. Mentésnél válaszd a dxf et. És már viheted is a GAF ba.

000000000

000000000

Sziasztok!
Hogyan lehet a legegyszerübben,azaz mivel?, egy 4 oldalas zártszelvényre,forgatóval gravirozási szerszámpályát készíteni?? Értem itt azt is ,hogy ugye az élei rádiuszosak és a mintának ott is folytatódnia kellene...
http://aluminiumprofil.lapunk.hu/tarhely/aluminiumprofil/kepek/aluminium_zartszelveny.jpg" border=0>

D.Laci

000000000

Lehet, hogy a Corel előállít olyan kódokat, csak nekem nincs meg ez a program. Korábban részt vettem egy ArtCam alaptanfolyamon, de szégyen ide, vagy szégyen oda, szinte mindent elfelejtettem. Nekem ez tényleg csak hobby. A lényeg az, hogy van egy programom, az artcam, amiben szeretnék egy egyszerű programot megírni, és azt a gép torkán lenyomni.Hogy lesz a  .art kiterjesztésből .bmp .dxf stb, mert az artcam ilyeneket nekem nem tud menteni.

Arany János

Sziasztok!
Keresnék egy hölgyet. Kevés ruhában, csizmásan, seprűvel. Akadna valami hasonló valakinek?
Nem perverzió!:)
Ajándék gravírozva!