Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Szia!

Lenne gondolatom, ha nem 3D, csak 2.5, miáltal vagyonba 0-ba kerülne.
Lenne egy kérdésem is: az mit takar, hogy „életszerű legyen a dolog”?
De ha lehet digitalizálni, akkor biztos, hogy Svejk gondolata a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás.

sanka74

Igen az valóban egy hús-vér csat, csak éppen egy múzeumban van...Aranyozott stb. Tehát a digitalizálás nem jöhet szóba. Igen, elég lenne a 2,5 D is.próbáltam körbevektorizálni, de az nem jó, túl részletes, ekkora méretnél összeérnek a marási szigetek.. Életszerű=az állatok emberek vonásai életszerűek és ne műviek legyenek.

sanka74

Lehet hogy nekiállok akkor körberajzolgatni....

000000000

Próbáld meg a fekete-fehér színárnyalatos képet, szerintem ehhez ez jó lehet, és már kész is a feladat, tudod kimarni CNC-vel.

2nbj3n5m

Nincs lehetőség egy szilikongumi minta vételre?
Lehet,hogy a muzeum megcsinálja,olcsobb mit rajzolgatni.És ez élethű lesz.
Mfg.: Janko (száraz jános)

3vv2btrhv

Foto digitalizálást erre találták ki !

sanka74

Köszi mindenkinek! Kipróbálom elsőként a foto átalakítást, bár már azt próbáltam.. esetleg a digitalizálás ami jó lehet, utánanézek..

sanka74

Erről tudnál egy picit bővebb infót adni?

3vv2btrhv

A digitalizálás topikban minden info rendelkezésedra áll

2dbfy8y

Ki tudna nekem segíteni?
Corell-ben hol lehet beállítani, hogy egy digitalizáló tábla jól működjön?
Mert valamiért a képernyőhöz igazodik, és nem a rajzlaphoz!

ebalint

vcarve?

Nem próbálod meg?

sanka74

Azzal már próbáltam, nagyon aprólékos lesz tőle...Gondolom a körbevektorizálásra gondoltál.

kfhhyweby

sanka74

Köszi szépen, majd megmutatom a végeredményt..

kfhhyweby

Szia!

Bocs,most ment csak válasz!