Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

cu05ic9nw

Cüldtem üzit a gmailon
[#wink]

cu05ic9nw

000000000

szia cudar31, engem is érdekelne az árazás (AC express,AC pro)

cu05ic9nw

Bocs de ki mondta hogy árat írtam Gyula barátomnak csak mondtam hogy írtam a címére egy levelet.Bocs nem tudom az árát. De szerintem a Klavió tudja.
[#nemtudom]

000000000

Amint, tudjuk, ezt nem a Klavio forgalmazza Magyarországon.
Én se tudom a friss árakat. De az alap progi, valamivel milla fölött lehet.  
Plusz, modulokkal ez talán a duplája is van.  

000000000

nem kicsit úgy jött le...no de mindegy :)

000000000

AC express -> 125 euro
AC insignia -> 2000 euro
A PRO már ki sincs írva...szóval esélyes hogy millió(k) felett [#szomoru1]

000000000

Köszi!

Örülök, hogy ismét közöttünk!

Privát kérdés: Mit takar ez? „ .DEV ”  

000000000

jelenleg .NET fejlesztéssel foglalkozom, jó pár éve parkolópályára tettem a hobbycnct, mach-ot de egy régi munkám kapcsán előjött a téma (annyi minden megváltozott/fejlődött) köztük AC ami nagyon bejön :)

43pbwjg8s

Nos...  

http://hobbycncart.com/_ph/6/2/594801115.jpg" border=0>

Azt hiszem sokan ismeritek íjász munkáit. Szerintem sokan vannak azok is, akik az Ő munkáit nézve belül azt a gondolatot fogalmazték meg, hogy bizony jó lenne ha nekem is így menne a dolog, jó lenne ha és is így tudnék alkotni.

Most eljött az idő, és lehetőség van arra, hogy közvetlenül Tőle tanulhasson az aki ugy gondolja tényleg szeretné megtanulni ezt.
Egyedi oktatásokról lenne szó. Csak az egyetlen tanulóra koncentrálva.

Ha érdekel, keressétek íjászt.  
Egy fórumtopic indult itt a témával kapcsolatban:

http://hobbycncart.com/news/oktatas_lehetoseg/2012-10-23-495" TARGET=_fnew>íjász oktatásával kapcsolatos topic

43pbwjg8s

jelezném:
További infókkal én nem szolgálhatok.  
Kérlek minden további kérédéseteket íjásznak címezzétek!

000000000

Köszönöm!
Remélem, ezután többet leszel közöttünk.  
A névjegyedhez beírhatnád a honlapodat is,

yb8iik8sz

eBookhoz rajzolódott
(ArtC+AutoC+Ai+Ps)

robokacsa

artcam 2008 megy win7 alatt?
esetleg valaki tudna egy linket küldeni , ami elindul?

xfg6v697j

http://forum.artcam.com/viewtopic.php?f=2&t=15004" TARGET=_fnew>Ha jól értem akkor itt éppan azt írják,hogy használja win7 alatt,bár éppen valami gondja akadt vele.