Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

2mhkh08yk

Sziasztok, olyan reliefet keresek, amin az Ádám teremtéséből a két egymás felé nyúló kéz van. Tud valaki ilyet? Előre is köszönöm!

Rabb Ferenc

2mhkh08yk

Köszi, ez egy nagyon szuper oldal!

Lehet, hogy én vagyok elmében kevés.... de hogy kell itt kérni?

Rabb Ferenc

Szépen, udvariasan :)

Vagy regisztrálsz és belépve letöltheted, vagy írsz a "Kapcsolat" menüponton keresztül egy pár sort KisKZ-nak (Kovács Peti, a főnök)

000000000

Szia!Segítségedet kérném ezt a programot szeretném megszerezni,tudnál benne segíteni?kezdő vagyok de szeretném gyakorolni...Előre is köszönöm!

xfg6v697j

Sajnos a napokban minden programom,és egyéb adataim elvesztek egy hiba miatt,így nem áll   rendelkezésemre semmi amivel segíthetnék neked.
De bizonyára akad valaki aki megteszi.
Esetleg a netről torrenttel be lehet szerezni.
Én egyelőre nem kajtatok utána,mert szinte sohasem használom.

fa_kukac

Devecz Miklós

Sziasztok!

Egy válalkozó szellemet keresek, aki 3D-ben jártas és az alábbi csigavonalat át tudná ültetni 3D rajzba. A többit magánban.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Devecz_Miklos/csigavonal.jpg" border=0>

000000000

Solidworksben meg tudom csinálni aztán step-ben lementeni ha még érdekel

000000000

Miért van az hogy az AC-ban ha marok egy domborművet és nagyolnék mondjuk 3-as szerszámmal akkor egy rétegben akarja lemarni maximális 5mm mélységben. Pedig a szerszámnál beállítom hogy Stepdown 1mm ???

000000000

Csak akarja vagy úgy is csinálja?

btxtzhi26

Üdv Urak !
Az artcam 2011, akár demó változata érdekelne /ha létezik ilyen/ hol lehet beszerezni ?

000000000

közben rájöttem :) A szerszám kivállasztás alatt található:do multiple of first passes  

btxtzhi26

Szia ! Ezt a problémát a mach3 megoldja, egyszerüen a Z tengely mozgását annyi százalékra csökkented, ahány és amekkora fogásokat szeretnél.

43pbwjg8s

A teljesen kezdők számára:
http://hobbycncart.com/publ/cikkek/artcam_temaju_cikkek/g_kod_generalasa_generating_g_code_from_exisiting_relief/6-1-0-38" TARGET=_fnew>Hogyan generáljunk G kódot egy létező relief alapján. (Cikk videó)