Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

9ah5mpgwm

velem meg ezt csinálta a nádházi 4298 hsz.-t nézd

9ah5mpgwm

ojjan mérges lettem akkor hogy még ide se jöttem,és az email-t is töröltem.de valami olyan volt a szöveg :tessék 1db relief.1500 huf lessz,a számlaszámom blablabla...
ugyanazt és még vagy 5öt küldtek nekem akkor a normálisabb forumtársak közül,és érdekes hogy 1ikük sem mondta hogy "ezerösszáz",hanem tessék próbáld ki.Na szóval miatta nem osztom meg azt a 30GB reliafet[#mf2][#beka3]

besirkyjh

Szia  

Hát hogy ez mennyire gusztustalan igy .Legalább annyira mint a kinai vezérlö amit megvesznek 8000ft-ért és tovább adják 15 000ft-ért , sött ha még magadnak meg is épited akkor talán még olcsobb is lenne ( ha tudod ) .
Mikor majd nem küldenek a forum társak ingyen reliefet akkor honnan veszel ?Ne felejtsd el hogy ingyen csak alkalom szerüen de a 1500ft-ért ( ami nem is sok/db-ért )mindig találsz ilyet .Ugy vagyok ezekkel a dolgokkal hogy nem igazán értek az Art-hoz igy kinlodjon velül más és keresgéljen hellyettem más ha ennek 1500ft az ára ám legyen .
Nekem is van legalább 30Gb anyagom de nem nézegettem át hogy melyik a jo és melyik ami esetleg hibás , ha meg átnéztem akkor meg munkát fektettem bele és azért jár valami juttatás .Ne keverjük össze az elvi segitséget a reliefekkel ( ennyi erövel jogosan várhatnám el hogy valaki ingyen adjon lin sineket vagy léptetöket nekem ) .

9ah5mpgwm

nem ez a bajom látom nemérted,de nem is vitatkozom pááááá

besirkyjh

Velem nem tudsz vitatkozni , távol áll tölem .

Akkor nem jol fogalmaztál ha nem értem .

9ah5mpgwm

az a bajom hogy nem megkérdezi kell-e 1500ért,hanem elküldi és akkor írja oda 1500lessz.visszaküldjem????

s7manbs8

Simán, 100%-os pénz visszafizetési garancia volt biztos, küldjed, hogy a postát utólag ő fizesse nyilván... :)

besirkyjh

Értelek és tényleg legalább valami email kellett volna elötte.Jogos .

Ha tényleg meg küldték mások , akkor küld vissza Neki :)

2dw0x9awk

Én ha segítséget kérek, attól függően hogy milyen, nem várom ingyen. Ez lehet a legapróbb dolog. Küldök majd egy fórum tagnak két vezérlőt, hat léptetőmotorral hogy hozza működésbe őket.Én sík vagyok hozzá... Ha valakinek időbe kerül a segítség, ingyen nem várható ugyanis az idő=pénz!!! Bocs az OFF-ért!

2dw0x9awk

Ez azon múlik hogy milyen becsületes vagy. Ha tényleg kell, nyilván 1500-at megér. Ezt Neked kell mérlegelned. Az viszont csúnya dolog lenne hogyha visszajelznél hogy ennyiért köszi nem, és mégis felhasználnád a "levél tartalmát"...

z2a2u8wf

Nekem előbb mindig csak egy képet küldött az adott témával kapcsolatban hogy mit tud ajánlani Nádházi úr és ha az egyik megtetszett megírtam neki hogy azt küldheti rlf formátumba is.
kettőnk közt ez mindig így működött nem volt eddig semmi gond.
És ha valaki pénzt kér azért amit ő is megvett vagy megdolgozott érte nincs semmi kivetnivaló.

2dw0x9awk

Hopp, a #4310 nem a #4307-re lett volna szánva hanem a #4306-ra. Bocs elektron!

9b6n3fn2n

Teljesen egyet értek veled! A fórum célja egymás kölcsönös segítsége. Ha ez néhány mondattal megodható ami a másiknak nem kerül pénzbe és sok idejábe az teljesen rendben van hogy ingyenesen megkapom. De az hogy egyesek kész munkákat teljesen ingyen elvárnak a másiktól, (amit lehet egyébként haszonszerzési céllal tesznek) az teljesen irreális és képmutató. Javaslom Nádházi úrnek ezek után az igazán jelképes 1500Ft helyett bátran kérjen akár ötszörös árat is.  Akinek fontos vagy csinálja meg magának, vagy keresgéljen a neten órákon, akár napokon keresztül!

z2a2u8wf

de ha jól tudom van jpg alapú katalógusa is Nádházinak azt bármikor bárkinek tudtommal átküldi ingyen amiről lehet válogatni és ami tetszik e-mailban meg lehet tőle rendelni.

9ah5mpgwm

de csak az rlf jött és az hogy 1500 lesz. szerinted hülye vagyok vagy nem tudom hogyha megrendelem pénzbe kerül,de én azt kértem itt a fórumon VALAKI dobjon meg 1 trófeaalátét relieffel,meg is dobtak többen[#eljen]