Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

latod Tibikem most nagyon okosat irtal.

kua93zk4w

Még nem de nem is tudom hol lehet még csak most ismerkedem a gép használatával.

besirkyjh

Szia  

General config ( constant velocity vagy exact stop ) a constant a folyamatos de alapbol azon kel hogy legyen .

000000000

Zolikám, ha nem szoltál volna, még bölcsnek is hinném a halgatásod!:))

besirkyjh

Hu de sok itt a Zoltán :)

Pedig már azt hittem nekem irtad , csak nem reagáltam rá mert haverok vagyunk . ( ? ) :)

Rabb Ferenc

Csak arra vigyázz, hogy a Constant Velocity-nél az éles sarkokat símán lekerekíti, ha túl nagy a sebesség (előtolás)

Ha csak szép átmenetes íveid vannak, akkor azt jól követi

000000000

én ezt használom, a constant-t és a sarok az sarok még mindig!:)))

000000000

azok Zolikám,kétség nem férhet hozzá!:)))meghuzom a bajszod!:))[#wave][#wave][#wave][#wave]

000000000

kedves Nadhazi Tibi.Ha olyan okos vagy akkor most mutasd meg a kollegaknak es ird le hogy hol cseszem el.Legegyszerubb a levegobe beszelni, hogy nem jo a sorrend.Ez en is tudom meg ha hulye vagyok is.

kua93zk4w

Köszönöm a válaszokat

000000000

Zolikám,sok éjszakát töltöttem el azzal,hogy a programot tanulmányozzam,és nekem se hullajtott az ölembe senki semmit,és azért van a fejűnk hogy gondolkozzunk logikusan!hogy hol csseszted el?azt igy innen nem lehet megitélni,de talán ott,hogy tul egyszerűnek tűnt neked ez a cnc tudomány.nem elég venni egy gépet,azt működtetni is kell.

s7manbs8

Ez tényleg így van, nekem is egy jó haverom mondta, hogy OK, hogy megvan a gép ha egyáltalán össze tudom alkotni, de azt mi fogja működtetni, és a működtetőt ki fogja betanítani és mire ... :) És még ott tartok, hogy a gép sincs összerakva, meg éssel amúgy se kéne mondatot kezdeni. :)

000000000

Bocsi nem tudtam hogy ez is fizetös oldal.

000000000

Mellesleg igazad van nadhazi barátom, sok kivánnivaló van még a tudományomban,és azért irok erre az oldalra, mert én úgy tudtam,gondoltam hogy itt az emberek azért regisztrálnak, hogy tapasztalatot cseréljenek és segitsenek a másiknak, ha elakad valahol.Mellesleg itt nem csak mellébeszélők vannak, hanem rendes emberek is akik segitenek.Javaslom Nyissanak neked egy fizetős topikot és akkor nem kerül senki ilyen kényelmetlen ciki helyzetbe mint én.

besirkyjh

Mindenkinek szive joga hogy segit vagy nem , ez legyen az Ö döntése .

Probálunk látod .Egyszerübb lenne ha feltennéd a file-t amivel nem boldogulsz és ugy jobban látnánk mi is ,és gyorsabb is lenne .