Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  

Maradjunk az AC-nél :)

A Béni modszerét sikerült kiprobálni ?

000000000

Komám! Te nagyon ritkán koptatod feleslegesen a szádat![#eljen]

000000000

Már egy jópárszor leírtam, tessék elovasni az aktuális topicot elejétől fogva, nagyon sok mindent meglehet tanulni és nem jönnek a sokszor ismétlődő hülye kérdések, amikre nem mindig szívesen vállaszolnak sokadszorra.
Én 2006-ban véletlenűl kerültem a Fórumra, magával ragadott. Előtte semmit sem tudtam a CNC technikáról. Azzal kezdtem, hogy elovastam a Fórumot elejétől fogva. Rengeteget tanultam!!
Szégyeltem volna olyan kérdést feltenni, amit a lustaságom miatt nem tudtam.

000000000

teljesen igazad van, szegyellem is magamat.Viszont napi 10-12 ora kemeny melo utan beesem a keglibe merev faradtan kinlodok kicsit az artcammal.A lusta jelzot igy nem tudom elfogadni,de hat te nem vagy latnok.Igyekszem hogy hulye kerdesekkel ne zavarjak senkit.

000000000

Zoltán! Hülye kérdés nincs. Hülyétől jövő válasz rengeteg. Minden kérdést komolyan gondol aki felteszi. Ezáltal az komoly kérdés. Lehet válaszolni rá, vagy nem. Ez egy másik kérdés. Számtalan esetben, 1 másodpercben megadható a válasz. Kikeresni napok kérdése.  
Persze, a jó kérdés is igényel némi tudást. Imádom, ha valami iránt elkezdenék érdeklődni, és azzal kezdik, na akkor kérdezzek, és válaszol.  
De, könyörgöm, hogyan kérdezzen a témában járatlan?
Esetleg, jön a rosszul kérdezés.  

000000000

Zoltán!sokáig hezitáltam rajta hogy reagáljak e a mondandodhoz,vagy hagyjam az egészet,az okos enged elv alapján,de mivel 3. személyt is belerángattál,és más űgyben többeket is itt a fórumrol(szegény Hunkára is orroltam miattad,és még pár emberre)muszálynak érzem a reakciot!abban a maroszár ügyletben  én csak KÖZVETITŐ voltam,és ezt nem tetted hozzá,és azokat te választottad!!!akitől vetted az sokunk által tisztelt és a szakmai tudásához nem férhet kétség mert már sokszor bizonyitott!szóval jo pár embewrrel eljátszottad már ezt barátom,és a jövöbeni kapcsolataidnak ajánlom ezt a figyelmébe!!és azt se felejtsd el,hogy ez hobby oldal,és sokunknak ez nem megélhetési forrás,mint neked!nem fárasztom magam a további reagálásaidra,mert az én szemembe egy hiteltelen ember vagy!!

000000000

A becsuletet ami neked sosem volt te jatszottad el.hazugsagokkal moszerolsz be nyilvanosan.Egy mocsok szemetlada rosszalak vagy kedves Nadhazi urrrr.

000000000

Rabb Ferenc

Ez a kettőtök ügye, szerintem nem érdekel senkit rajtatok kívül. Csak egy újabb páros újabb pengeváltással.

Inkább arról írj, hogy sikerült-e azt a nyomorolt origót középre tenni pl Béni precízen, képekkel illusztrált módszerével. (amit mellesleg másfél nappal előtte már én is leírtam a #4246_ban)

Erről egy kukkot nem írsz, csak csesztetitek egymást, mindenki bosszúságára.  

Szóval, helyén a nulla pont? Mert ha nincs, ötlet van még...

besirkyjh

Szia  

Remélem le higgadtál már ( elöfordul hogy mérgesek vagyunk de különbözö képen kezeljük ezeket a gondokat ) .

Azt is remélem hogy alapos indokkal tetted amit tettél és amire nem is vagyunk kiváncsiak .
Ha tényleg segitséget szeretnél akkor csatlakoznék az két elöttem szolohoz , megoldjuk a dolgot szépen nyugodtan .

Probákkal hogy állsz ?

000000000

üdv.
Nagyon szépen köszönöm érdeklődésete, kezdek megnyugodni,a témát befelyezem a csevegő topicban.Ma sikerült megoldani köszönhetöen hasonló kedves embernek.Salynos a kérdést nem elég tisztán tehettm fel, mivel még pancser vagyok.
A megoldás a következő lett.
Gyárilag a kezdőpont bal sarokba lett téve és az istennek nem ment középre.Nem az open egsisting -nél nyitottam meg a relifet, hanem a kreate new modellnél.Itt megadtam a kivánt méreteket,igazitottam rajta,majd a set model size-nél még bejelöltem a középpontot és elmentettem.az elmentett relifből meg már egyszerü volt marópályát generálni.

000000000

félreérthetően irtam.először az open egsisstingnél nyitottam meg a modellt úgy nem ment.A kreate new modellnél kellet nyitni,stb

9ah5mpgwm

Én azt veszem észre hogy a fórumon a "Nagy Öregek"ebből akarnak megélni,vagy legalábbis jól lehúzkodni a többieket,jópofiznak stb. aztén van 1 kérésed (nem vásárlás csak mondjuk egy 5mb fájl) elküldi neked e-mailba de odaírja 1500/db,erre küldi a másik fórumtárs ugyanazt neked,mert kérted és nem vásárulni szerettél volna.kérdem én ez milyen "emberre" vall?
Tudjátok mit,a neten is melehet ezeket a reliefeket venni és 1500/db áron,1-2Gb-nyit adnak 10E HUF-ért.nekem van 30GB de ide már csak ezért sem teszem ki.  

Rabb Ferenc

>> nekem van 30GB de ide már csak ezért sem teszem ki. <<

Ezek után legalább ne tépd a szád azért, ha valaki a pénzért vett munkákat, és a pénzért és rengeted gyakorlással megszerzett tudását nem adja ingyen

Rabb Ferenc

Egyébként kérdezz nyugodtan. Ezután is fogok válaszolni - ha tudok.

Ha pedig nem tudok érdemi választ adni, az nekem is legalább olyan kellemetlen, mint annak, akinek nem tudtam segíteni

Ez a fórum részben erről is szól [#integet2]