Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Béni

Próbáld a következő módon:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Beni/AC/pos1.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Beni/AC/pos2_m.jpg" border=0>

(Nem szó szerinti, hanem értelemszerű a magyarázó szöveg.)
Fontos!
Minden módosítás után, amely a modell tulajdonságait érinti, újra kell generálni a szerszámpályákat!

000000000

Nagyon szepen koszonom a probalkozasotokat,vannak itt uriemberek is.A bosszanto az csak, aki nem akar vagy nem tud segiteni az minek okoskodik.Megprobalom ujra leirni a gondomat.

kisinas

Nem lehetne elsőre feltételezni a jó szándékot?

000000000

Zolikám nem rég még azt nyilatkoztad hogy elvittél egy itteni kollega álltal készitett maroszárat egy norvéghoz,és kiröhögtétek hogy milyen gyatra rosszokkal dolgoznak itt!nem kell itt a hizelgéssel probálkozni,uriemberezni!én nem árulok el mindent,és nem is fogok,mert azért legyen az embernek titka is!!a tehetetlenség előre viszi az erösset, visszahuzza a gyengét!!!

000000000

Ez az igazi segítség![#eljen]

z2a2u8wf

én úgy csinálom hogy megvan a relief utánna megrajzolom a vektort amin belül akarok dolgozni majd beállítom a set modell size-n belül az origint és utánna megyek bele a toolhpats menübe.
de ha végképp nem megy vágd körbe a reliefet.
mérd meg egy vektorral mekkora téglalapba fér bele a relief és egy akkora méretű új modellt megnyitva importáld bele és igazítsd középre.
így annyit mar a gép amennyit muszáj.

z2a2u8wf

Miki2

Ezt megjegyzem:
"nem kell itt a hizelgéssel probálkozni,uriemberezni!én nem árulok el mindent,és nem is fogok,mert azért legyen az embernek titka is!!a tehetetlenség előre viszi az erösset, visszahuzza a gyengét!!! "

000000000

Azt a gagyi maroszárat a Nadhazi Tibike sozta rám,ami nevetségesen volt megköszörülve.Kihasználta hogy hulye vagyok hozzá.Le fogom fényképezni és felteszem.
Tibikém nem piszkoskodni és okoskodni kell itt.Ha nem értessz az artcamhoz nem szégyen, én sem szégyellem.Köszönöm az uraknak hogy segitenek, majd ha okosabb leszek én is viszonzom

000000000

A Motorostol vett maroszárak viszont ugy marnak mint az álom.Avval senki nem röhög ki

z2a2u8wf

vigyázz kire mondod hogy nem ért az ac progihoz
nagyon sokan sokat köszönhetünk a professzor urnak.

000000000

Én is sokat köszönhetek a professwzor urnak,de megfizettem mindenért.Egy piti rosszon lovagol, amit mások a csikkzsebből kivágnak.Köszönöm mégegyszer az uraknak a segitséget.

svejk

Most éppen nem tudom minek nyitom megint ki a pofámat, de valószínű azért mert az AC-servo-motorosban is hasonló eset van és hát mindkettő AC :))

Itt van ez az AC progi.
Jó drága, de azért van mindenkinek.
Sokan már elég jól kezelik, de mindig lesznek kezdők akiknek elkél a segítség.
Sokan szívesen segítenek, de be lehet iratkozni AC tanfolyamra pénzért is ahol meg lehet tanulni azt amit majd legközelebb a kezdő kérdez.
Elég faramuci helyzet...

Itt vannak ezek a servok is. Van itt sok ember aki elég jól ért hozzá, de nem nagyon szoktak ugrálni a tanácsokkal.  
Meg persze vannak azok akik eladják a rendszert aztán azt mondják szegény felhasználónak hogy majd kérdezz a fórumon.
Azt sem értem hogy mernek megvenni emberek olyan dolgokat nem kis pénzért amiről szinte semmi elképzelésük nincs.

Na nem füstölgök tovább, megyek inkább beüzemelek egy "csőmotoros" Ac servot.

000000000

Érdekes a hozzászolásod, van igazad is.viszont én nem itt szándékoztam ingyen kitanulni az artcamot, csupán egy piti kérdést tettem fel.Talán most másodszor a hobby cnc történetében.Azt hittem az artcam topic arrol szol hogy apro elakadásban segitsék az elakadókat az emberek annélkül hogy bármit a pfájához vágnának, főleg hazugságot.Bocsánatot kérek azoktól akik ezt sértésnek vették, akik meg segitettek hálásan köszönöm.én lennék a legboldogabb ember ha lett volna lehetőségem elmenni egy tanfolyamra.

svejk

Nem biztos, hogy jól szűrted le a lényeget...
Ne félj fogsz itt kapni segítséget bőven.