Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Kotyanás "backlash" csak irányváltásnál játszik szerepet....

shpilkaivan

Bal oldalt fent a mach-ban is akadozva futnak a sorok, de más program nem fut közben.Én egy laptopot használok ez nem lehet hátrány? a fájlt elküldtem. A kotyogás beállítás ki van kapcsolva, és a Constant Velocity is be van kapcsolva.A gyorsulás pedig elég nagyra van állítva mivel a mozgás szinte azonnal elindul.

D.Laci

Léptetős vagy szervós gép? Max  sebeség mennyire van állitva? Gyorsulás mekora?
Kernel freki mennyi? laptop mit tud?

besirkyjh

Nem olyan nagy az a gyorsulás ( 500 )de a kernel freki 45 000 volt de most megint 25 000hz.

Várjuk a vissza jelzést .

Béni

Win7 okoz ilyen gondot. Milyen op. rendszered van?

besirkyjh

gorbi

Szerintem mikor az artcamnál mented a gcode-ot, válaszd a mach3 arc tipusú postprocesszor tipust, és akkor az íveket nem kis egyenesekből csinálja hanem egy sorral leírja.

shpilkaivan

Az artcamnál való mentésnél volt a bibi na és persze a machban jobb oldalt felül abban a g-kód sorban is nálam g61 szerepelt. Kijavítottam g64-re és persze helyesen mentettem artcamban igy már minden rendben.Vagyis még egy pici probléma, mikor marás közben megállítom és ismét elindítom akkor elég nagyot ránt a gép de aztán megy tovább rendesen.Mindent nagyon köszönök mindenkinek,egy marhanagy fejfájástól szabadítottatok meg.

xfg6v697j

artcam megeszi a pontfelhő filet?

shpilkaivan

mi az a pontfelhő file?

000000000

Ez igy van ezt legtöbb cam programál lehet beálitani az adot post proceszor kezelésnél
a kör iveket hogyis kezelje G2..G3 ként
vagy az iveket mezei G1 böl  pakolja össze....
 pl visualmill néz ez pl egy nagy betegség alapbol de javithato bene ez a kiss probléma!:)

Béni

Tudtommal nem.
A pontfelhő file elég tág fogalom. Nagyon sok formátum létezik.

3vv2btrhv

Digitalizálásnál keletkezik pontfelhö . Meshlab program képes átalakitani STL -é . Ingyenesen letölthetö !!

xfg6v697j

D.Laci

Megeszi a pontfelhőt!!!!