Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

nem lobbant lángra!:))azt hogy kinek mit adok és mikor,az legyen az én szuverén jogom hogy eldöntsem!azért barátom mig eljut az ember egy szintre az rengeteg pénz,rengeteg tanulás,és nem utolso sorban jo pár álmatlan éjszakát jelent!és vanak szakmai titkok,ettől is leszel egyedi!ha már mindenki mindent tud,akkor kommerszé válik ez az egész!rövidre zárva:ne akarjon már sok ember a pincéből az emeletre jutni egy ugrással,ha akar akkor fizesse meg!én is meg fizettem!és a fö gond amit már le irtam:azok az emberek akik névtelenűl sunyitanak,és leveszik a hasznot amit tudűásban közlűnk!ha engem megkeres bárki privátban,annak ha tudok segitek,és sajnos volt olyan akiknek nagyon szerettem volna de nem tudtam!:((((én nem vagyok már olyan önzetlen mint KisKZ, és majd idövel Ő is rá jön ezekre,hogy nem fog bronz táblát kapni a nagylelkűségéből!:))))

svejk

Köszi a választ!
Az az "okos" kérdés nem igazán kérdés volt akkor a kérdőjel ellenére, de hagyjuk, így van jó hogy béke van.

Viszont a Harci-Macid tök jó, szerintem mindenki mentse le magának, és ha tombolni akar a fórumon akkor ezzel a képpel kezdje, így a békés emberek már jó ívben kerülni tudják a mondandót.
De akár mások figyelmeztetésére is kioszthatjuk.
Csak stílszerűbb mint a fórum ikonjai.

8uup9xs82

Plk en az en forumomat hoztam fel mintanak a 11000 tagjaval. Ezekszerint innen a felreertes. Es valoban, az nem 4000;) http://forum.rcmodell.hu" TARGET=_fnew>Az RCmodell forumot

udv: Dud

v2vhwz32z

Ijász! Köszönjük minden fáradozásodat,  
és mindenki másnak is a fórumon!  
Ha lesz kis időm, megnézem az anyagaidat.
Ha már így elkanyarodtunk a témától, ennyi még beleférhet :-)

geforg

minden szavaddal egyetértek és erre csak egy kőzmondás jut eszembe "Jézus koporsóját sem őrízték ingyen!!!"

43pbwjg8s

A kapcsolati tőke mindennél drágább! Ezt ne feledd! Pénzel sokszor ki nem fejezhető!

Csupán egy a gond: sajnos sokszor gyorsan kopik, persze aminek kopnia kell...  
De ezek mellett mindig maradnak erős kötelékek. És ezek a fontosak!

geforg

[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

000000000

pedig rosszul fogalmaztam meg a mondokámat,mert a"megfizetést" nem épp materiális értelembe gondoltam!mert mindennek ára van,akármelyik dimenziobol nézzűk a dolgokat!sajnos ilyen gyarlo világban élűnk!azért a kapcsolati tőke sem tart örökké,ára,és határa van!!!:))))

000000000

Kedves Zsolt.
Én egy sunnyogó vagyok itt, mert kezdő és majd tök hülye az artcamhoz.Igy meg sem merek szólalni.Ha netalán mégis felbátorodnék kérdezni az artcam fórumon, akkor ezentúl irjuk a kérdés mellé hogy mennyi lóvét ajánlok a válaszért?Nem akarok senkit megsérteni,de itt igen el van durvulva a helyzet és nem hasonlit egy fórumhoz!

000000000

a részleteket nézem, pl. hogy hol kell, és hogyan kiemelni egy ruha elemeit, vagy egy arc vonásait. Ugyanezért nézem a Nádházi, Íjász, és mindenki más munkáit is! Nem lemásolni szeretném, hanem általa fejlődni. Másoknak is ajánlom ezt a módszert :)

000000000

Ment a relief a leírtak szerint?

000000000

Nem teljesen világos miről is folyik itt a vita. Bár járatos vagyok valamelyest az AC-ben, tudomásul veszem hogy szoktak itt tanfolyamokat szervezni némi juttatásért. Ezért igyekszem nem "keresztbe tenni" a szervezőknek amikor válaszolok egy kérdésre. Ami azt jelenti, hogy megpróbálok rámutatni a megoldásra ha tudok, de nem csinálom meg az illető helyett.
 Úgy gondolom egy tanulni vágyó hobbistától elvárható hogy önállóan is erőfeszítéseket tegyen a megoldásért. Ha pedig valaki készen szereti megkapni a dolgokat, akár időhiány, akár elszántság vagy az önbizalom hiánya miatt, bizonyára nem sajnál némi anyagi hozzájárulást attól, aki megspórolja neki az erőfeszítéseket.
 Azonkívül ez a fajta tudás bizony komoly érték, amit a piacon is lehet kamatoztatni. Nem hinném hogy bárkitől elvárható lenne, hogy csak úgy szórja szerteszét azt a tudást amelyre esetleg az egzisztenciája, vagy kisebb nagyobb vállalkozása épül. Ha mégis megteszi minimum köszönet jár érte, de számon kérni rajta ha esetleg nem teszi, véleményem szerint tiszteletlenség (vagy éretlenség).
 Aki nem éri be ennyivel, az bizonyára megtalálja a forgalmazó cég elérhetőségét, akik a licenc mellé komoly oktatást is adnak (persze nem egy köszönömért, hanem per óra per fő alapon).
 Úgy vélem egy fórumon fel lehet vetni efféle kérést, de nem ér megsértődni vagy hőzöngeni mert nem tuszkolják a szánkba a sült galambot.

knifemaster

Rövid leszek.
Értelek.Még azonosulok is a leírtakkal,de csak részben.
Más szempontokból indultam ki.

000000000

szived joga!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

v2vhwz32z

Sziasztok!
Nem néztem még relif marás videót (?), ezért kérdezném: melyik vízszintes tengely pásztáz folyamatosan jobbra balra?  
Azért kérdezem, hogy ha nem tudom az X-et és az Y-t azonos dinamikájúra kialakítani, melyiknek kellene jobbnak lennie?
Köszönöm!