Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

8uup9xs82

Ijasz,  

Megertem a felhaborodasodat, de hidd el, nem celom es feladatom megbantani pont azokat, akik a szabadidejukbol es lelkesedesukbol hozzaadott energiajukkal tamogatjak ezt a kozosseget. Tehat ha ugy erezted, a felhordulesem neked szol, elnezest kell kernem.  

Talan latod, jo masfel-ket eve kovetem a forumot, megha aktivan nem is szolok hozza, hiszen innen kezdtem el osszeszedni az alapinformaciokat.

Azota sokszor felszolaltam a forummotor hibai es hasznalhatatlanasaga miatt. Orult erteku infok vannak itt is, csak kereshetetlenul, kategorizalatlanul. Ebbol sokkal tobbet ki lehetne hozni.  

Tudom azt is, mivel en mas hobbyban tartok ott ahol ti "profik", hogy orulten unalmas dolgom mindent hetmillioszor elmondani a kezdoknek. Erre itt sincsen lehetoseg, hogy azt mondod neki, hogy parancsolj: Ez es Ez es EZ a hozzaszolas tartalmazza a szukseges infot.  

A nagy oregek szellemi termeke itt nagyjabol szelbe kialtott szo, mivel nem keresheto. Olyan mint megirni egy regenyt, megmutatni a kocsmaban, majd behajitani a fiok aljara. Az ujonnan jovo munkak pedig rakerulnek a tetejere.

En amikor kihuzom a fiokot, es nincsen masfel honapom atnyalazni mindent, csak a felso otot fogom megnezni, es lehet, hogy ott nem a legjobban sikerult irasok lesznek.  

Udv: Dud

x4rhew5r3

Röviden, én másik SEO-ra gondoltam...

tfpk6pks3

Bár azt hiszem egy mod-ot meg kéne kérnünk, hogy ezt az egész beszélgetést rakja át a semlegesbe, mert az embernek sokszor azért nincs kedve végigolvasni egy szakfórumot, mert tele van oda nem illő, őt nem érdeklő dolgokkal, mint most itt...

8uup9xs82

Sneci!

En http://seo.forum.hu/" TARGET=_fnew>ERRE

Udv: D

tfpk6pks3

Dudkin!

Egy pillanatig sem éreztem úgy, hogy nekem szól.
Nem tartom magam "gurunak" ezért írtam, hogy -Még nekem is-
Egyébként egyetértek veled, így , hogy nem kereshető a fórum, elvesznek az információk.
Tisztelettel.

000000000

Minden szavaddal egyetértek Barátom! Annak idején én végig olvastam a Fórumot.(2006)

000000000

kedves Dudkin!gondolkoztál e már azon a mondáson,hogy: tul sok az eszkimo,és kevés a fóka?vagy:tul sok a kertész,és kevés a páfrány?vagy:gördűlö kövön nem nö moha?

KoLa

Csak egy gondolat - Ha valaki sokat akar kapni! akkor előtte sokkal többet kell adni!szerintem!
A tudást nem adják ingyen - van Aki tudja magától vért izzadva próbák alapján - van Aki tanulja az iskolában (no ezek azok akikről nem szólnék - tisztelet a kivételnek)
Van aki meg csak úgy le akarja "nyúlni" a trükköket amit csak a programozó tudhat meg még esetleg néhányan lelkes "hobbista" kis hazánkban egy ilyen kiváló programról mint az ArtCam vagy Mach3 vagy sorolhatnám még...
De ehhez előbb adni kell valamit, mutatni hogy ott vagyok, csak még nem az igazi, mi itt a bibi?Hogy kell ezt megoldani?segítsetek már!
Ehhez nem elég egy regisztráció!

KoLa

Bocsánat Professzorom!!!
Nem neked címeztem csak közbe el mentem egy pillanatra és elfelejtettem hogy először neked akartam írni a Like a Rolling Stonesról[#wave]

x4rhew5r3

Irány a Semleges csevegő::))

000000000

Fiúk, Fiúk!
Én magamnak készítem a reliefeket, amiket láttatok, inkább vállalom a minőséget, de az enyém. Addig ülök az artcam előtt, míg sikerül valamit összehoznom. De!!! Azért szeretem nézegetni a "nagyok" munkáit, reliefjeit, mert tanulhatok belőle. Erre jó lehet az a megvásárolt csomag is! Ha viszont olyan vásárba megyek, ahol olcsóbb árut kell vinnem, ott persze ez a minőség rovására megy, úgyhogy tökéletesek ezek a "modellek" is, kis módosítással.

000000000

tudom barátom,és kapisgálod a lényeget mint mindig!:))))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]csak sokan azt nem értik meg,hogy rajtunk kivűl sok látens ember is olvassa a forumot,és mondjuk én ezekkel nem szeretnék megosztani semmit,mert anonimok,és soha nem kapok tölűk vissza semmit,igy inkább néma maradok!:)))mert teréz apu sem vagyok,ha adok akkor szeretek kapni is!!!!ezt a gondolat sort lehet folytatni,és nem a relief mikéntjéröl szol,vagy a minöségéröl!!!amugy meg hűlyeségnak tartom hogy harminc ember megvásárolja ugyan azt!én szeretem ha van a választékomba egy két speciális relief,ami keveseknek van meg!sok embernek ezt kéne kicsit felfogni,ha valamit szeretne ne mindig a nagy nyilvánosság elött tegye!!!a sok látens  miatt!!!a rejtözködök miatt lesz ez igy!

bmejdz9nu

Ha vége a bulinak... valaki mederátor nem törölné az egészet az utolsó ArtCam-os hozzászólásig? Vagy ez így jó...? Kellene egy Relif topik? Vagy már késő?

KoLa

Így van ez "Apja"[#taps]
Hányan is vagytok? akik "elől mentek" önzetlenül?!!
és bemutatjátok a tudományotokat, nem számolom, mert nem szeretnék kifelejteni valakit is véletlenül.
Csak így tovább!- egyébként- aki nem tud kérdezni? mire akar választ?

knifemaster

Nem biztos,hogy attól kapsz,akinek adsz...
Mellesleg,miért kell megvárni,hogy előbb kapjon az ember?
Mennyivel is lennél kevesebb,avagy mennyivel leszel TÖBB,ezzel a felállással?
A kérdések költőiek,nem választ várok,és nem is kimondottan neked szól,csak éppen Te fogalmaztál meg egy gondolatot...

De lehet neked van igazad,nekem meg az asztalt kellene vernem,hogy akkor rajtam is segítsen valaki itt akinek én is segítettem,akkor mikor bajban volt.Akkor mikor nekem csak kegyelem kenyér jutott szó szerint..

Befejeztem,nem akartam tüzet rakni,bocs ha meggyulladt.