Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Svejk!
Ez is jó példa!
Te sem olvastad el a dolgot.
Nem Te basztad fel az ideget bennem. Lent egyértelmű hogy ki volt.

svejk

[#eljen][#worship]
Irigylem higgadságod és intelligenciád!

43pbwjg8s

A picsákat!
Nem érdekel téged egyáltalán ezért nem olvastad el!
Ennyi!
És ez a No comment!

svejk

Hú..., ezt lehet moderálni kellene, talán nem való ide még ha tudom nagyon fáj is.

43pbwjg8s

A más megértésének elkerülése erős intelligeciára vall!
A szólam szép, de csupán rossz menekvési lehetőség!

Ettől még minden olyan amilyen!
Ismét lapoztunk egyet, és minden megy tovább a maga kis, másoktól elzárt formájában.

000000000

Szerintem nem kellene moderálni azt, hogy ki az aki át@rja a kezdőket,hogy mások is okuljanak az én káromon

35kpazcgr

Egyeseknek már akkora az arca, hogy lassan nagyobb fórumot kell nyitni, mert ide már nem nagyon fér bele.......

43pbwjg8s

Átmenjek a magam topicjába? :)

35kpazcgr

Bocs, de az egész onnan indult, hogy néhány "lúzer" fellelkesedett egy ötleten, hogy páran összeállnak, és megvesznek pár száz reliefet olcsón. Amiket te nemes egyszerűséggel legagyiztál. Pedig valahol el kell kezdeni, gondolom, te sem profinak születtél (ha igen, akkor elnézést kérek).
Ahelyett, hogy segítenél, mindjárt legyaláztad azokat, akik még csak tanulják a ezt a műfajt (a 3D-s modelezést).

35kpazcgr

Javaslom, ha annyira profi vagy, nyiss egy topikot ArtCam oktatás címen, igérem sokan lelkesen olvasnák.

35kpazcgr

Jómagam az Autodesk Inventor programban vagyok otthon. A legfrisebb (2011-es) verziókig bezárólag megvan minden kiadás, én leragadtam a 11-esnél, mert ez volt az utolsó, amit még teljes egészében magyarosítottak.
A fentiekben tudok segíteni, akit érdekel.

keri

Minek rosszakodtok egymással.
KisKZ toporzékol a dühtől, ezért irogat hülyeségeket. Nem szép dolog, magára kell hagyni majd lenyugszik és elnézést kér.
De a többi hozzászólónak mi a mentsége?
Én tudom. Nyilván a többiek agya is elszállt csak nem annyira ezért keltik a megfontoltság látszatát. Az pedig jelen esetben már teljesen mindegy kinek volt igaza, ez már régen nem arról szól.

Tehát akiben maradt még némi önmérséklete szerintem ne szóljon a témában, mert azzal már nem javít a konfliktuson. Majd később megbeszélitek egy szociális sörözés közben.

Akinek pedig nincs már önmérséklete annak... "Mátyás király Gömörbe belerosszt egy vödörbe. Aki először megszólal az eszi meg a vödör rosszt"

43pbwjg8s

De most komolyan!!
Te tudod mit írsz?
Mert rohadtul nem stimmel amivel basztatsz!!

Csak hogy átgondolod-e amit írsz:
Több helyen elmondtam, hogy kezdő vagyok az ArtCAM-ban. De amit irtok, azt 15 perc alatt egy gyenge formában már prezentálni tudtam. Ugyhogy előtte nem használtam vektoros alakzatokkal, legfeljebb egy-egy kittintás erejéig. Szó sincs semmiféle profizmusról! Sőt!!

Szóval Te most miről beszélsz??
Egyébként ez a topic az ARTCAM topic, és itt kellene oktatóanyagoknak és segítő szándékú dolgoknak szerepleniük a szoftver megtanulásához.

Tehát miről beszélsz??

43pbwjg8s

Rácsesztem!
De mentségemre előbb kelt az írásom mint hogy ollvashattam volna. Na mindegy! Megvan a vacsorám!

35kpazcgr

Engem nem tudsz felidegesíteni, kár erőlködni.
[#hehe]