Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Hagy legyek már megint olyan hülye mint mindig!
Előbb kérdeznék:
az évi 800 relief milyen nagyságú készletből kerül ki? Vagy ennyi kb a várható éves felhozatal?
Ha nem, akkor ki választja majd ki a letöltendő reliefeket?

Mindig megdöbbenek, hogy kérdések nincsenek....

Mindezt attól függetlenül, hogy nagyon jónak tartom a kezdeményezést.

me3ua0a6

Hehe, mint mindig? Bocsi!
Összeszámoltam, kb 940 relief van az oldalon össz vissz, és ha megolvasod az oldalt, azt írják, hogy garantálják a havi(?) 100db új feltöltését. Nem készletből választasz ki valamennyit, hanem ennyi van nekik. 250 dolcsi a tagság egy évre, amit egy évig még feltöltenek, az is a tied lehet. Pont az a lényege, hogy nem darabokban adják, hanem vigyed...

Csaby

Mert ilyen gyenge a forint. Az MNB-nél a középárfolyam ma 224 Ft.  
Ez átszámolva 55.600 jó magyar batka. [#schmoll2]

43pbwjg8s

Ahogy elnéztem őket, én (néhány kivétellel) nem adnék értük pénzt.
ha van egy jobb vektor klipart gyüjteményed a 80%-a jobban elkészíthető, minimális tudással.

Ha csinálok neked 800db ilyen reliefet, kifizeted nekem a 250 dolcsit?
Mert isten bizoyn akkor inkább dobom félre a gépet és elkezdek ilyen vacakokoat gyártani.  
[#confused][#eplus2]

Ha hajlandó lennél pl Te is csak egy picit rááldozni arra, hogy megtanulj valamilyen rendesebb szoftvert, egyből kiröhögnéd ezt a 250 dollárt.

000000000

sziasztok urak!:)))ezt a hűleséget hogy havi 100db uj relief!:)))szo sincs évi 800 db uj reliferől,legfeljebb a reklámjában!!!:)))ha relief és minöség,akkor minimum 3dmodelclub!:)))én ismerem ezt a céget jol,és boller is!:)))a tagság egy embernek szol, és ip cimre!norberték már régen tudják ezt a trűkköt!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

me3ua0a6

Figyelem minden jelentkezőnek!
KisKZ elvállalta a reliefek sajátkezű szoftveres elkészítését!
Én azt mondom, hogy ha már lehetséges, akkor inkább itthonra fizessük ezt az összeget! Sőt, talán még alkudni is lehet nála, na meg lehet hogy egyedieket is készít!
Köszönjük KisKZ.
Ha tényleg megcsinálod, akkor a te számládra utaljuk az összeget! De akkor a havi 100db frissítést is kérjük egy évig [#worship]

me3ua0a6

1 ember letölti, és akár cd-n lehet küldözgetni. Igazából nekem a 3000ft megéri a 800darabot, de még akár pl 80db kiválasztottat is. Sőt, 1-2 darab is megérne ennyit...
A frissítés nem igazán izgatna, de pl kollégáim is társulnának szivesen a megosztozós csapatba :P

designr

Nem új reliefről szól,csak a honlapon találhatókról..egy ip-re fog lejönni..

designr

Ennyi relief elkészítése,ennyi pénzért?BIZTOS MEGÉRI NEKI?..

43pbwjg8s

Kár a cinizmusért.
Ez semmit nem változtat azon, hogy ez egy halom fos ennyiért.
Azon sem, hogy jó lenne megtanulni néhány szoftvert ha ilyesmivel akar az ember foglalkozni. Egyébkétn lehet majd gyártani a szériákat belőlük az ország minden pontján.
Nézd meg íjjászt! Ő azt készít el amit akar, nem pedig azt amit kap, vesz, vagy letölt innen onnan. Egyedi, önkifejező. Ez az értelme a dolgonak. Mások által készített vackokból nehéz lesz önkifejezni.

A robléma az, hogy a relief marás az, ami engem ebben a HOBBYCNC dologban engem a legkevésbé érdekel. Ezárt a legvégén van a sornak az, amikor arra adom a fejem, hogy mások számára ilyesmik gyártására adjam a fejem.
Ha egyszer nagyon unatkozom majd (és nem ilyen lesz a hozzáállásom mint most pl neked, hogy nem megtanulom a szoftvert, hanem töltögetek) lehet elkedek szórakozásból én is gyártogatni.

Havi 100-szor egyénként én is rosszok. Még akkor is ha nem megy a hasam.

Jó lenne ha eldöntenék a letöltést támogatók,  hoyg mi a céljuk egyáltalán a gépükkel!!!

Neked mi a a célod a leendő gépeddel?

43pbwjg8s

Meg ne edd már a hülyeséget!!!
Én ha csinálok valamit azt egy jó ideig még csak magamnak csinálom.
(ez az amit mostanában megtanultam itt a fórumon)
Persze vannak kivételek. De azok tudják ezt.

designr

Uraim!Valaki felvetett egy ötletet.Kérem tiszteljük meg a másikat annyival hogy eldöntse,neki mi éri meg és mennyiért.Ha valaki csatlakozni akar, mert nincs olyan tudás birtokában amivel sokkal több idő alatt sem csinálná meg ,mint ahogy megkeresi az árát máshol,az az ő személyes döntése..

designr

Elnézésedet kérem akkor félreértés az egész?A viták elkerülése végett lehet jobb lenne mailen jelentkezni,akit érdekel..

000000000

barátom,ha annyit költenél reliefre mint én tudnád hogy hogy működik az ilyesmi!nem nagyképűség,de millán felűl járok,és meg tudom kűlönböztetni a buzát az ocsutol!kiskz jol látja a helyzetet!

43pbwjg8s

Uraim!
Engedtessék meg a szabad véleményformálás!
Tiszteljük me ezzel a másikat![#eplus2]