Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Tisztelt Fórumozok
Hogyan lehet elmenteni a G-kódot, Mach3-ba hogy az Y-t felcseréljem a Z-vel ?
Lehet egyenesen az AC-böl vagy szükséges egy kis program ?  

Csaby

Ha összejön a létszám, én vállalom a rám eső részt.

000000000

Én is vállalom a rám eső részt

me3ua0a6

Rabb Ferenc

Notepad-el az Y-t kicseréled valami sehol nem használt betűre. Aztán a Z-t Y-ra, és végül a választott betűt Z-re. Kb 1 perc.  
De biztosan akad más megoldás is...

000000000

Sajnos ha több száz sor van akkor több az idő is
meg a tévedés lehetősége.Valami olyan megoldásra gondoltam ahol a program felcseréli a két koordinátát.

000000000

Ezt már kitárgyaltuk 2 hete a Segítség,béna vagyok topicban. Egy CNC editorral (Pl. CimcoEdit) áttraszformálod, de a legegyszerűbb az említett cserés módszer ha nincs kéznél ilyesmi. Ha nem a jegyzettömböt használod hanem az ott említett editorokat (PFE32, Notepad++) akkor 1 perc alatt megvan az összes csere (akár több millió sor is).

000000000

Köszi,sajnálom hogy rossz topicban jelentkeztem.

000000000

Minden topic jó, ha hasznodra vált az infó. Szerencsére az admin nem szigorú, ha nem szalad el nagyon a szekér.[#papakacsint]

ag8iuddv9

Akkor már 5-en vagyunk.

designr

Vagyunk már többen is...mail ment:)

35kpazcgr

Ha lehet, beszállnék én is!

kfhhyweby

000000000

Rinaldo

érdekel a dolog...mail is ment a fórumon keresztül