Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

may47wb

34jpagzua

dolfi

x4rhew5r3

Szintén beszállnék. Levél megy...

me3ua0a6

Vagyunk már vagy 14-en :D

ra8nsmk6w

Velem is számolhatsz!

svejk

000000000

000000000

Beszallok en is a relife buliba

Rabb Ferenc

Plusz egy fő! [#integet2]

000000000

iezx50gsm

És még egy plusz fő.

me3ua0a6

Fórumtársak!
Lassan kezdjük kétszavasan szétoffolni a topikot!
Eddig 20 ember már összejött, az fejenként 3000ft. Ha valaki elég merész, ért angolul, van online vásárlásra használható bankkártyája, akkor bele is vághatna a pénzgyüjtésbe. De ezek alapján lehetne külön topikot is nyitni ilyenekre.
Én sajna időhiány miatt nem szeretnék erre vállalkozni. Egyébként szívesen belevágnék :)
Lenne aki vállalná?

000000000

Majd törlöm a végén a fölösleget.  
Miért is kellene sietni a lezárással?
Gondolom aki felvetette a témát az itézi is, azért írta be.
Mitől 60 ezer a 250 dolcsi?

me3ua0a6

Elnézést, a törlésre nem gondoltam...
Nem is szeretnék semmi ilyesmit, hogy lezárjuk a jelentkezést, ha tudod, légyszi töröld azt a hozzászólásomat.
Én 230ft-tal számolok most jelenleg, de holnapután már lehet hogy több lesz a dolcsi...
250*230=57500ft Ez már hatvanezres kategória.
Viszont egy külön topikot megérdemelne egy ilyen kezdeményezés, mert ilyen helyek lesznek a jövőben is. :D