Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

keri

Figyu, én értelek miről győzködöd a többieket, csak azt nem értem hogy miért idegesíted magadat ezen, és miért nem hagyod rájuk ha ők mást akarnak?

svejk

Mindenesetre KisKZ akármi is lesz a vége a gödröt igazából Te ástad magadnak, ráadásul még ma is hangoztattad hogy hülyének kell tettetned magadat.
No ezt lehet egy-két fórumtárs el is hitte :))

43pbwjg8s

Tudod mit?
Legyen. :)
5-en basztattak. 6- an mellémálltak.  
Nekem ez elég.
Egyébként ez a gödör a Tiétek. Nem az enyém.

De ugy látom az egyenes beszédet nem nagyon tűrik sokan, a másik, hogy megérteni még kevesebben tudják.

43pbwjg8s

Ez sem válasz!
Mert, nincs válasz ugye? :)

43pbwjg8s

Azon gondolkodtam el, hogy most akkor mit is veszítettem. [#eplus2]

may47wb

Kösz, hogy le "lúzer"-esztél!
Jó arc vagy!

43pbwjg8s

Ezt köszönöm!
Az a baj, hogy nem értik hogy igy a semmibe tartanak.
Az elkeserítő, hogy eszükbe sincs elgondolkozni mi van odaírva. Csak hanulatokra halgatnak.
Ennek folyamodványa, hogy rosszul esik, hogy nem csak képletesen, hanem tényleg hülyének néznek. Ennyi. Lezárom.

35kpazcgr

Bocs, de azt gondoltam, hogy aki nem profi (mint KisKZ), hanem kezdő (lúzer) reliefben, azokat érdekelheti csak ezek a "gagyi" (KisKZ szerin) reliefek.
[#nyes]

35kpazcgr

Ja, hogy te vagy a bölcsek kövének tulajdonosa?
Ne haragudj, nem tudtam.
Mea culpa, mea maxima culpa!

43pbwjg8s

Te tényleg ilyen hülye vagy vagy nem tudsz olvasni????

43pbwjg8s

Ez sem válasz!
Most vagy vedd fel a vita szálát és védd meg az álláspontodat vagy vonulj vissza! (ja! Akkor leszel intelligens!)

may47wb

Nem akarok beszállni a vitába!
Csak még ezt ide írom, hogy tudd.
A lúzer, nem kezdőt jelent.
Hanem, örök vesztest.
Wikipédia: "A lúzer önmegvalósításra, sikerek elérésére lényegileg alkalmatlan, reménytelen életű, kilátástalan jövőjű személy."

35kpazcgr

35kpazcgr

Akkor én tudtam rosszul.
(Látom, te nem vagy kezdő AC-ban, csak garatulálni tudok!)

keri

Nézd, azért azokat is meg lehet érteni, aki nem akar ezzel foglalkozni, csak a marógépét szeretné valamivel etetni.
Meg vannak akik egyszerűen nem tudják kezelni a gépet, mert nem öregen láttak először számítógépet. Ők bemagolják milyen sorrendben kell nyomogatni a gombokat, lehet hogy még kezelni is tudják, de nem akarnak ilyenekkel foglalkozni, mert nem élvezik.
Ezért nem értem hogy miért idegesíted magad rajtuk, hiszen te elég jól meg szoktad érteni mások álláspontját. Jó néha felhúzod magad. Ki nem? De azért írogattál pár marhaságot dühödben. És én ezt őszinteségnek sem mondanám, mert holnapra rájössz, hogy nem akartál ilyeneket írogatni, csak a rosszabbik éned mondatta veled.

Szerintem be fogod látni, hogy mindkettő félnek megvan a maga igazsága, mindkettő fél álláspontja megérthető és elfogadható, ezért nem értem még mindig mire fel a nagy anyázás?