Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Igérem csinálni fogom, de kérlek legyetek türelemmel, mert azt hiszem most éppen a besokallás határán vagyok megint.  
A fene enné meg, hogy előre be van már osztva az egész évi szabi nálunk! :(
De már nem sok.... julius végén két hét leállás végre!

Szívesen csinálgatok nektek dolgokat majd.
Legfőképpen a kritika kell majd, hogy lássam mit és hogyan lenne érdemes csinálni ahhoz, hogy tényleg jók legyenek.

gsbwxanch

Csak Én is elismerni tudom!!!
[#worship]

s7manbs8

Ez a figura még a Star Wars-ban is szerepelhetne.

Miki2

Előre is köszönöm .
Eddig még nem publikáltam a munkáimat, de ezt igérem , lefotózom, ha elkészül.

KoLa

Na elő azt a masinát:) (Kodak) és tessék kattogtatni ! A Discovery is átveszi ha jól sikerül! - tudod Miki! - Hogyan készül? -

43pbwjg8s

Miklós! Elment feléd az ART file.
Mivel neked ígértem elsőre, így Te rendelkezel vele.
Ha gondolod Te küld el Vbodinak is. (mindent megérdemel egyébént!) Ez igy tiszta.

u2ayp7esz

Sziasztok!
Hogyan kell az ArtCam-el ilyen szép reliefet csinálni? Fényképről csináltam párat de az messze nem lett ilyen szép. Vagy a fényképet kellene előtte szerkeszteni?  
Üdv. egy Tudatlan

43pbwjg8s

Szia!
Én ezt gyakorlatilag rajzolgattam sculptinggal.
Biztos vannak jobb megoldások, de nekem ez most igy jött ki.

43pbwjg8s

Ez pedig egy kis gravír lesz:

http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/marnivalo/kelgyo.JPG" border=0>

000000000

Szia!
Ez kicsit bonyolultabb, minthogy a fényképet behívod, és megadod a mélységeket. Én úgy szoktam, hogy körbeszerkesztem az egészet, majd a kiemelendő részeket vektorokkal, majd megadom a magasságokat, domborulatokat, aztán mikor megvan a kész hatás, akkor ráhívom az eredeti kép mintázatát, és utána lehet még simogatni, vasalni hogy jó legyen. nem bonyolult, csak nézd meg mit akarsz kiemelni.

000000000

Válasz a #2859-re én is beszállnék a reg.díjba.

u2ayp7esz

Üdv. Alvégi úr
Hát értem én hogy vektor meg minden de hogyan kell ezt kezelni és szerkeszteni azt még tanulnom kellene, valakitől aki érti.

000000000

motion

besirkyjh

Szia  

Moni bácsi csak röviden irta a lényeget , de ahoz hogy alkalmazni is tudd elég sokat kell olvasni ezt a topickot .Az Art egy nagyon összetett program , nem olyan egyszerü vele dolgozni ( természetesen meg lehet tamulni ).
Az  biztos hogy az "alapanyag " minösége nagyon beleszol a végeredménybe (pl: minél nagyobb méretü BMP ).Részemröl ennyi a tudás ( addig csinálom tekergetem simitgatom mig jonak nem találom ) .Már ahoz is kell némi tudás hogy meg értsed hogy mit is irnak .
Visszább a Peti (KisKZ ) ir pár dolgot az elökészitésröl azokat kellene kiprobálni .
[#nevetes1]