Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

PSoft

Nálam Trójait jelzett,és blokkolt az ACQ.dll-nél.

000000000

Küld el a virustotal-nak.

35kpazcgr

Némely vírusírtó a crack-fájlokat (már pedeig az ACQ.dll az) trójainak érzékeli, hibásan.

Rinaldo

A kapottnál jelez-e az avira?

PSoft

Három fórumtárs is elküldte a kérdéses .dll-t.
Eggyiknél sem szól az avira.
Az általam letöltött rapidosnál,viszont továbbra is azt mondja,hogy ott a trójai.
 http://www.cnczone.com/forums/showthread.php?t=86067" TARGET=_fnew>Másnak is van gondja vele

besirkyjh

Szia  

Avast-nál nem jelez .

000000000

Ha kikapcsolod a heurisztikus keresést akkor is jelez? Mert ez a fajta keresés akkor is figyelmeztet ha az adott kódrészlet csak hasonlít egy vírushoz.

ppxgww95

Én is találkoztam ezzel a problémával a 2009-es verziónál. A riasztás nem vaklárma. Indítás után azonnal próbál kapcsolatot létrehozni kifelé. Mivel időnként szükségem van rá, letiltottam a tűzfalban, így már nem annyira veszélyes.

43pbwjg8s

No megcsináltam az alapot, ha valakit esetleg érdekel.
Az egyszerűség kedvéért a Depth Map-et tettem fel, mert ig ybárki két kattintással el tudja készíteni belőle a reliefet, olyan magasságokkal ahogy Ő akarja.
A Depth map, hog ybárki bármilyen méretet tudjon készíteni belőle, alapártelmezésképpen 5014x3190 pixeles. Elég méretes(63MB), de bármilyen képmanipuláló szoftverrel könnyedén át lehet méretezni.
Az ART modell mérete, amiből a depth map-et mentettem 110x70mm-es. Ezt az arányt tartsátok a kép kicsinyítésnél és az ART modell méreténél!!!
A depth map egyébként ilyesmi:
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ARTCAM/ornament1/fedel1.jpg" border=0>

Természetesen a rendes méretű depth map tömörítellen (BMP) formátumban van, hogy ne legyen minőségromlás.  
Becsomagoltam RAR-ral, hogy kisebb méretű legyen a letöltéshez.
A neve fedel_BMP.rar

http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ARTCAM/ornament1/" TARGET=_fnew>itt találjátok

Érdemes a relief képzése után egy smooth-ot alkalmazni! Már régebben, a sas-os tesztnél kiderült, hogy ha ezt az utat járja az ember, akkor a legjobb minőségű depth map esetében is enyhén pöttyös, szálkás lesz a modell felülete. Ezt egyetlen smooth eltünteti.

Ez után igy kellene kinéznie ART-ban:
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ARTCAM/ornament1/fedelart.JPG" border=0>

HA valaki kimarja, kérem tegye már fel képen az eredményt ide. Már csak azért, hogy én is büszkélkedhessek és veregessem a válam valamiért. :)

43pbwjg8s

Bocsánat!
Természetesen az ART file is rendelkezésre áll bárkinek!!!
Csak szóljatok!
68Mb környékén van, mert a lentiek miatt nagy felbontásban kellett készítenem.

Miki2

Szia Péter !
Légyszi küld az art fájlt.
Ezt kipróbálom fába.

43pbwjg8s

Felteszem azt is ugyanebbe a mappába.
Csak egy kis időt kérek. Remélem nem hal meg a feltöltés közben.
Ha nem, akkor elküldöm bármelyikőtöknek toldacuccot-on.

43pbwjg8s

Szólok ha felment!
Addig ne töltsétek, mert csak a bejegyzés lesz a mappámban, de nem lesz a teljes file feltöltve!

Miki2

43pbwjg8s

Az ART file felért!
Ha valaki le akarja tölteni megteheti.
Egy kérésem lenne csupán!!
Bár nem tartom igazán alkalmasnak rá ezt a reliefet, de megkérnék mindenkit arra, hogy még véletlenül se használja pénz keresésre! A részeit se!
Sajnos láttam itt-ott rossz példákat. :(

Köszönöm!