Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Szia Danibá!

Látod! Ez nagyon hasznos amit mondtál, mert most elfeledve minden mást, csak azon erőlködö, hogy minél inkább kidolgozottabb legyen a dolog.
Viszont nagyon nagyon igazad van abban, hogy figyeglni kell a köztes útra. Meg fogom nézni, mennyit lehet nyerni egy ésszerű simitással.

Egyébként nagyjából stimmelni szokott (gyakorlat szerint) a szimuláció által adott megmunkálási idő és a valőság.
Viszont azért is igazad van abban, hogy érdemes változtatni, mert ha megrpóbálkozom a sebesség növelésével, ennek köszönhetően a lehetséges lépésvesztés határa (ugráló Z) lentebb kerülhet.

Ismerős?
Nem tudom....
Az alap vektor. Egy már kész vekor alakzatot bővítettem és módosítottam. De ahogy nézegetek mindenfelé, ezeknek az alakja eléggé típusos.
Az alap egyébként elérhető mindenki számára.
Most azt próbálom megtanulni, hogyan érdemes átdolgozni egy vektoros alapot relieffé, és azt, hogy létező 3D modelleket hogyan lehet reliefesíteni.

Közben ahogy lentebb írtam, beleakadtam egy jó pár oktató anyaga (mármint inkább végre megnétem a sok ajánlottat) és most az következik, hogy a szoftver saját eszközeit is kipróbáljam. Ne csak a sculpting-ot ismerjem már!!

Szóval nagyon köszönöm a tanácsot![#worship]

43pbwjg8s

Látod!

Ha Te ilyet mondasz (mint Istenünk Császárunk ), akkr nekem nincs már kérdésem.[#worship][#wave][#eljen]

Minden infó meg is van. :)
Akkor várok én is.

43pbwjg8s

Szia Alma!
Teljesen igazad van.
akkor mégis! :)
Hogyan oldjuk meg?

tfpk6pks3

Nem csak az oroszok szerint.... az amerókaiak szerint sincs még....  [#nemtudom]
Egyébként a 08-amat nem cseréltem le a 09-re, mert semmi értelme nem lett volna, de erre le fogom mert érdemes.

43pbwjg8s

köszönöm az infót! [#worship][#worship][#wave]

Egy feature érdekes a számomra, amit láttam. Ez a 8 PRO-ban még nagyon gyenge módon lehet megoldani (vagy nálam van a probléma) Az az emboss relief wizzard. A 8-as (vagy 9??)Jewelben benne van.  
Ezt vadászom.

Ha megoldást tudsz, megkeresnélek magánban.

7vpav5d32

Nézd meg a leveleid![#finom]

000000000

Ezt nevezem!!!![#eljen]

43pbwjg8s

43pbwjg8s

ppxgww95

Az ArtSurface kiegészítőt használtad? (Már, ha nem titok.)

7vpav5d32

000000000

szia!
Azt egyenlöre felejd el nekem megvan ac2010 hibátlan változata fel birom telepiteni de onan csak nézegetni birom az ikonját az asztalon mer nincs sehol törés hozzá még sajnos!!
ha kell elküldöm a dvds verziot!
de azt gondolom észreveted amit letöltötél nincs rajta semi gyogyszer sem!!!!!

43pbwjg8s

Szia Alma!
Nem még nem!
Lassan haladok. :)
És köszönöm!!!!

43pbwjg8s

Ahogy olvastam más levele sem ment el feléd.
Ha a leveles reliefet küldtem azt felejtsd el!
Kimartam és borzasztó!
Majd csinálok másikat. Előbb utóbb csak jó lesz. :)

43pbwjg8s

Elvállalom, hog ylegyen a polcon később és ne kelljen agyontöltögetnem magam megint.
Láttam a "hiányzó, oda nem való dolgot". :)
Mármint nem láttam.
Vagyis láttam, hogy nem látom.... Na szóval bikicsunáj! :)

Valami érdekes mégis történt a próbatelepítés (már ameddig eljutottan /NCHK telepítés indításával) után.... De nem nagy dolog.