Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

frob

Nextion  kijelői is hasonlóak és még olcsóbbak is, viszont az sd kártyát asszem csak program feltöltésre használja, magárol a felületről nem tudod elérni....
bár a nagyokon már lehet hogy az is megoldható

000000000

Amilyen kis barátságosnsk látszik az android olyan kis galád is!
Ha össztetetebb feladatoknál nem is olyan egyszerü rá fejleszteni (nem a kész apk) gondolok!

000000000

igen ezt nem találtam meg és ezt még HE feszegetik magyarul...
De tényleg tablet a legjobb megoldás kész van benne van ami kell induláshoz....

Nemes Mihály

Nos ezt néztem ki..

Color 8"TFT Touch Shield LCD Display Module w/SSD1963 for Arduino

000000000

Lényeg hogy a grafikus részt és számolás ne az arduinora biz mert szépen emészti az mcu flash... memory részeket alap feladatra nem marad helyed....

izbeki

Van egy ilyenem, csak 5" átmérővel, felbontása 800x480.
Ebay-es áron megválnék tőle, mivel én a 480x272 felbontású verziót használom.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

kg0sy39yf

Nálam elsődleges szempont volt a használhatóság és az egyszerűség.
Pár napos kutatás után ez volt az  ami elnyerte a tetszésemet nem kell telepíteni és egyszerű mint egy faék.
Persze ami nagyon kelhet azt mindent be lehet állítani rajta, de nem egy Mach3!

frob

Ez közvetlenül a grbl -t vezérli vagy valami saját grbl toldozott foldozott fw -t támogat, mert nem egyértelmű valahogy a honlap alapján nekem...

frob

És erre a kijelzőre hogy lehet fejleszteni, mert ügye nextionnál pl az a frankó hogy képekből összepakolod ami kell és uzsgyi, legalább is egyik ismerősnél láttam, látványosan lehet haladni vele!

frob

közben ráleltem, saját fw amit támogat..

kg0sy39yf

Közvetlen vezérlés.
JAVA alapokon fut.
Nem találtam jobbat tőle, pedig van alternatíva mint a tenger.
Mondjuk én azt is szemelőt tartottam, hogy a gyerekeknek is egyértelmű és egyszerű legyen!

kg0sy39yf

Hol lelted?
Én nem is kutattam utána.
Letöltöttem a legfrissebbet és csókolom.
De az kiderült hogy nem nagyon van már további fejlesztgetés.

frob

Néztem a videódat, a gépépítősödben, otg kábelen szerintem simán lehetne tölteni a tabletet, tehát ha arduinon az 5V os fesszab előtre bekötsz két madzagot, pontosabban ha jól rémlik van RAW madzag is, ami a betápot adja közvetlen,s zóval ha oda 5V ot nyomsz és a gnd persze, akkor sztem simán töltődni fog a tablet

Mennyi volt a win es tablet? Mondanál típust?
Kösz!

R.

frob

Letöltések

itt leltem, van ügye a prog és van az fw, de azt mondod simán ment a grbl eredetivel?

igen sajna amit én használok sw azt sem fejlesztgeti már a srác.. pedig egy fél éve még nagyon aktívan nyomatta..

Kristály Árpád

[#worship][#worship][#worship][#eljen][#integet2]