Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

Vagy nálam lehet valami interferencia lehet a ház alati ürhajobol jön valami zavar ami elnyomná hasznos nyereséget?[#vigyor][#finom][#beka3]

s7manbs8

Táp bemenetre kondit tenni kell, meg a tápellátás is legyen elég neki, az fontos.

000000000

Azt írja, hogy +25dBm ami 316mW.
Akkor vagy nem ennyi, vagy le van szabályozva.
Mondjuk az a gyufaszál méretű antenna a maga kb -10dB-es nyereségével nem csodálom, hogy csak erre képes.  
Egy normális routereken használt 0dB WIFi antennával is nagyságrendekkel jobbnak kellene lennie.

000000000

Mellesleg a config-ban állítható a külső vagy belső antenna ?

szf

Nekem délelőtt simán bejött.Most nekem sem  jön.

kg0sy39yf

A könyvecske:
Reklámoktól megfosztva! :D :D
ARDUINO WORKSHOP könyv

kg0sy39yf

Ha valakinek kell akár papír alapon bekötve is tudom produkálni! :D [#gonosz2] :D

000000000

Mert lekapcsoltam a routeremen az adott file elérését ! [#hehe]

szf

ultima

000000000

Amúgy viccen kívül arról is tudnék linkeli, mivel azon is linux fut és van rajta pár 100Gb üres hely.
Így is FTP, letöltőgép médiatár és még sok mást csinál ezen kívül.

000000000

igen 1000uf min lehetnek tüszerü inpulzus teljesitmény is ami lehet 1A is de látszolagos 5V 80...100mA fogyasztás!

frob

Hmm köszi
jó kis könyvecske!

000000000

Szerencsétlen arduino panelnek mit ki nem kell bírnia illetve annak az 5 voltos stabilizátornak ! [#nevetes1]
Valaki utána számolt már mikor rá van akasztva egy RAMS modul arra egy LCD kijelző és még jó néhány ilyesmi periféria akkor hol tart az 5 volt terhelése ?
Mert az 5 voltot semmi más nem állítja elő mint az arduino panelen az az IC1 pozíciószámú alkatrész !

remrendes

A TavIR tanfolyama is eleg jo es ingyenes. Illetve en a txplore tanfolyamot is szoktam nezegetni.