Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Arduino

Indította gaben, 2025 február 03, 18:09

Előző téma - Következő téma

000000000

Most már csak egy ilyen panelka kellene. [#nevetes1]
De tetszik, hogy nem kell kábelekkel tökölni.
Aztán úgy tölti az ember ahogy akarja az irányító eszközt.

000000000

Ezen minden rajta van ami kell wifi uart  csak flaseni kell esplink firmwarel win keresztül usb/uart  
ha kell elküldöm mit és hogyan hamár meg vanak a fejlesztö id!

000000000

65 arduino projekt könyvecske....[#nyes]
könyv pdf

s7manbs8

Nekem is van ilyen panelkám, tényleg ki is próbálom majd USB helyett, csak mennyire megbízhatóak ezek vajon  ?

kg0sy39yf

Reméljük eléggé! [#nevetes1]

000000000

Vasbetonba kevésbé.....[#gonosz1][#vigyor][#ravasz1]

kg0sy39yf

Na és egy kis programozási segédlet:
ARDUINO PROGRAMOZÁS Pdf

ultima

Nekem ez jön be: "A webhely nem érhető el" :-(

000000000

Ma játszadoztam ezel a fenti kütyüvel 115200 általános baund sebeségel csak RX/TX hurokban win7 alat tcp/com modban 100ms ismétlödési adat forgalomal!
Az esp-07 modul saját kerámia anterna ~10m sta modban (roteren 8dB bot anterna van) vert falon átt 5m!
Aki nagyobb távolságot akar kell ilyen kábbel és egy 2..3dB vagy nagyobb bot anterna rá![#taps]
dio héjba ennyi....[#vigyor]

000000000

000000000

Jól látom, hogy +25dBm a teljesítménye ?
Azért az nem kevés, sőt !
Azt ha egy 2dB veszteségű kábelel egy 27 dB nyereségű szektor antennára tenném az 100Watt EIRP. [#finom]
Pár 10km-ről is simán működne ! [#nevetes1]

000000000

ezt tölsd le a képet és nevezd át a jpg>>>pdf re![#vigyor5]

000000000

mese habal itt a valoságba vicces ez a pár méter is!
lehet számolgatni a nyereséget mindhiába az irányitot anterna a nyerö ha távolság kell valojába meg 5Ghz min rendszer... kár 2,4 szenvedni...

000000000

ez nemjöt be...[#rolleyes]

ultima

Nekem ez jön be:

A kiszolgáló nem található

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) down.ebook777.com helyen.

Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e ww.example.com-ot a www.example.com helyett.
    Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
    Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.