Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

svejk

Azért arra vigyázzatok hogy nálunk még azért nincs referenciája a fickónak, míg a TECO-nak vagy akár az alant említett Tibor45-ének pedig van.

HJózsi

Ha jól láttam csak 1000-es a fordulata ...

000000000

Most néztem.
direkhez meg kevés a N

000000000

Vagy mégsem?
Olyan "tanácstalan" vagyok mióta rendszeresen olvasom az DC-Ac- Léptetős topicokat. [#wow3]
Lassan döntenem kellene mert már unom a tekergetést.

HJózsi

Hoppá, lehet, hogy félre értettelek... én a főorsó motorra gondoltam ... Mellékhajtásnak nem kell akkora teljesítmény! Én 200W-nál nagyobbat nem használnék, azt is áttételezve, és még így is kikapnék Tibor45-től ... :)

svejk

Bizony ezek után nem könnyű, nem véletlen néha az az érzése az embernek mintha direkt lenne a káosz :(  Pedig nem..legalább is remélem.

bmejdz9nu

Sajnos nincsenek ilyen részletes infók és árak a a Tibi termékéről, AC szetjéről...
Persze ez sem olcsó: Ár + szállítás + Vám + Áfa.... = akár 100.000Ft/csatorna. (a 200W-os)

bmejdz9nu

Mert mennyi ennek a szet ára?

bmejdz9nu

TECO AC rendszert árul a Klavo kft... (nincs + szállítási kts + vám + Áfa...+ rizikó) Érdemes megkérdezni...

bmejdz9nu

[#smile] Nem egyszerű a dolog...

000000000

628$. A Klavio -nál ez a szett 200 Bruttó + kábel. Kintről csak akkor érné meg, ha hozzá tudom tenni valamihez, mint tartozék.

bmejdz9nu

A Kanadai fickó árától nem esek "hanyat":) (#620)
Szet ár (motor+vezérlő) : 48V, 3000rpm, rated torque: 0.8 Nm = 268USD (~185 Euro)

Ádám is ilyen teljesítményű Mavilor AC szet-et "dobot a piacra" Aa német Ebay-on) #281-ben... 200Euro/szet... volt.. és megvették.  
(szintén 50V-os táp kell neki)

Nincs: + szálítás + vám + Áfa... Sőt ismert PID van hozzá = Magi QDSP chipje. Szoftverrel. Oké. Én is teszteltem - nekem is van pár ilyen szet)
Sőt a Mavilor 3F (végfok)vezérlőt (is) ... Svejk úgy ismeri mint a tenyerét :)... azaz ha baj történne... a javítás nem gond.  

http://cnctar.hobbycnc.hu/varsa_hulesegek_____/Mavilor1.JPG" border=0>

HJózsi

HJózsi

A vezérlő mérete egész barátságos, koffernyi ... ;)

bmejdz9nu

200mm x 90mm x 40mm... Kicsi koffereket veszel? :) Vagy az AC motor eleve kisebb méretű? Vagy a fotó nagyít, mert előtte van a vezérlő a mocinak. Lehet.