Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

svejk

PARKER Gemini GV6 szervoval foglalkozott már valaki?

A PC-vel való soros kommunikációval van gondom.
A terminal ablakban le tudok egyesével kérdezni dolgokat de egyben letölteni a drive-ből sehogy sem sikerül mindig időtúllépési hibaüzenetet kapok.

A youtube-on levő videók nem segítettek. :(

svejk

A Motion Planner 4.3.2.0-val nyomulnék.

nt4ibi7x

Sziasztok. Rosszalkodik a Yaskawa SGDV-180A01A servó vezérlőm. Sürgősen keresek valakit akinek van megfelelő komunikációs kábele és megtudja nekem oldani a paraméterek áttöltését az új vezérlőbe. Előre is köszönöm a válaszokat.

TBS-TEAM

Mezei USB kábellel és Sigma Win+ programmal le tudod menteni a régi vezérlőről a programot és az újra feltölteni.
József

nt4ibi7x

A Sigma programmal már volt dolgom de a kábel a fő gond[#kacsint]

TBS-TEAM

Az SDGV Mini USB kábellel van szerelve.
József

nt4ibi7x

Szupi, azt gondoltam h csak a CN3-on lehetséges.
Köszönöm a segítségedet.

wolf6494

Sziasztok! Valamelyikőtök tudna segíteni, hogy lehet-e valamit kezdeni egy MR-JE10-B szervó-vezérlővel, ami "RAM ERROR 1"-et ír ki? (12.1 kód). Köszönöm előre is.

560f5bvpd

Üdv Mindenkinek,Ac servo meghajtó beállításában szeretnék segítséget kérni,azt szeretném kérdezni,hogy jók a gyári beállítások vagy kell rajta változtassak? Amúgy semmi leírást nem kaptam hozzá, sikerült letöltsek használati utasítást, így a bekötés az menni fog. UC300ETH5LPT es UCBB-t használok,a segítséget előre is köszönöm.

TBS-TEAM

József

TBS-TEAM

PDF 5.1 tanulmányozd és az ott található paramétereket kell beállítani finomhangolni.
József

560f5bvpd

frob

sziasztok

https://www.aliexpress.com/item/1005008250187891.html
lichuan szervőt használ valaki, vélemény?
200W-al szemezgetek...

Előre is kösz!

TBS-TEAM

2019 óta van egy pár gép amit építettünk és működnek stabilan.
A B2 verziója.
József

frob