Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

TBS-TEAM

Ne b..sz fel rá van írva a tolómérőre inch/mm.
Inch-be mér.
1 inch=25,4mm
Mért érték: 1,0455in=26,6mm
József

TBS-TEAM

ITT Cannon katalogus innen tudod kikeresni a pontos típust ami neked kell. [#integet2]
József

svejk

Encoder csatlakozóm valószínő van, külld el a pontos méretét.

svejk

No azért ez kicsinek nem mondható.
Emlékeim szerint az encoder mezei TTL A-B-Z jel de a kommutációs jel -ismert nevén HALL- egy analóg "lépcsőjel".
Persze nem bonyolult simán dekódolható.

Valószíná vezérlőm is van ami viszi ezt a motort.

torrente

Sziasztok, van egy ac szervo szettem, aminek 3m hosszú enkóder kábele van. Nekem meg kb 4,5m-es kellene. Kérdésem, ha leveszem a motor oldali 9 polusú csatlakozót, forrasztással betoldok 1,5m-t és felszerelem a csatlakozót, az járható út?
A forrasztás miatt nem fog összeszedni mindeféle zavart ami miatt esetleg megzavarodik..?
A megosszabbodott vezeték többletellenállása nem okoz zavart?  
Milyen kábelt használjak? esetleg cat5-6-7 utp kábel alkalmas lehet?
Köszönöm a válaszokat előre is.

svejk

Nem lesz gond.
Ha precíz vagy és ügyes akkor a toldásra az árnyékolást is meg tudod oldani.

Ha ezen a szakaszon már nem mozog a kábel akkor az érpárokat figyelembe véve alkalmas lehet.

torrente

Koszonom a valaszt, probalkozni fogok:-)

svejk

Kollmorgenok háza táján ismerős embert keresek.
Vajon egy Servostar 400-as pakkot mely "SE" végződésű -ez ugye sercos-os kommunikációt jelent- rá lehet bírni a "Gear" módra és vezérelni step-dir jellel?

Helyből az Opmode mező inaktív, de egy teljes törlés után visszaáll az Opmode analóg bemenetre, de továbbra is inaktív marad a mező.

svejk

A konfigurációs file-t kézzel átirva elő tudom varázsolni a 4-es gear módot, de utána nem értem hogy kellene a bemenetek  kiválasztani.

TBS-TEAM

PDF
PDF 8.13
Slave modot kell választani
(EXTPOS, GEARMODE)
Pulse/Dir
Gearmode: 4, 14 (5V) X4 csatlakozó
          1,  11 (24V) X3 csatlakozó
József

svejk

Köszi, de volt is ilyen szerkezet a kezed ügyében?

TBS-TEAM

Nem a PDF olvastam, ott írja, hogy csak slave módban lehet
választani más bemenetet.
József

svejk

A tegnap délelőtt és a mai nap ráment. :(

Nagyon sok időt elvett, hogy a software enable-t nem lehetett automatikusra beállítani, így csak sokáig úgy tudtam működtetni, hogy előszor a saját szovtverével bakapcsoltam az engedélyt.

Most ott tartok, hogy már a 24V-os bemenetről megy mind a 3 tengely.

Az 5V vonalbemettel nem tudom mi lesz, eleve a szoftver szerint az X5-re kellene kötni de ott a motor encodere van, tehát üti egymást a PDF és a szoftver.

Lonewolftól vette a kütyüt a fórumtárs, tehát valószínű más is használ ilyen configurációt.... vagy polcon van. :(

Ez a harmadik típusú Kollmorgen cucc ami megfordult a kezem közt, de mindegyik rámálom volt, kb. annyira felhasználóbarátok mint a  Jenaer Antriebstechnik förmedvények. :)

TBS-TEAM

Én biztos a PDF szerint kötném be az X4 csatlakozóba az 5V Pulse/Dir.
8.13.5.1 szerint.
József

TBS-TEAM

Enable X1 3 kapocsra 24V+ kell.
Nem írja, hogy ez elhagyható lenne, vagy szoft.. kikapcsolható lenne.
József