Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

Bencze András

XP alatt SigmaWin(+) használok gond nélkül. Biztos kábelbekötést keresek neked.

ANTAL GÁBOR

Szerintem ugyanaz a szisztéma amit  Klincsik Balázsék a DC szervó vezérlőknél használnak csak azt hiszem az övéknél más a lábkiosztás

Bencze András

ANTAL GÁBOR

András : Megkaptam ( én is ebből dolgozom )   .DE már dereng a fény az alagút végén . A műhelyben az egyik pc n van sigma win . Elhoztam a korábban felprogramozott 400 W os vezérlőt és csatlakoztattam a tegnap megcsinált kábelt .  Minden OK
 ( ugyanezt a verziót az otthoni géppel is megcsináltam reggel  ) akkor nem működött .
 Esélyek : megsérült a program , vagy rossz a COM port .  Csinálok egy echot ( Bajki....) útmutatása szerint , ha ok akkor uninstal ill install

Mégegyszer köszönöm mindenkinek az eddigieket ....

rmkeh8a83

Sziasztok szeretném a segítségeteket kérni az egyik Yaskawa sigma2-es vezérlőm ezt a hibát írja ki villogva P-OT,N-OT a motort kézzel tudom forgatni semmire nem reagál programkábelem van de nem tudom mit kellene beállítani illetve hol lehet vissza állítani ha tudtok segítsetek köszönöm

Bencze András

designr

ANTAL GÁBOR

Elmúlt vagy 30 Óra de itthon még nem működik a dolog.  Valami nagy gebasz van a gépemmel . Ma 6 óra 50 perc alatt futott le a víruskereső és nem talált hibát . Az echot sem tudtam megcsinálni ( a hyperterminállal akartam de a klaviatúrát sem érzékeli )  Leszedtem a sigma wint és megpróbáltam újra telepíteni . A setup exe után 4 sec homokóra azután semmi .  Többek tanácsára már hontolgatom az újrahúzást

designr

A beállított szoftveres limitet és a végállásokat nézd át..

svejk

Ilyen estekre mindig kell lenni otthon 2-3 notinak -pl. Svejktől- amiket csak ilyen dolgokra használunk... :)

ANTAL GÁBOR

erre még visszatérünk ....

rmkeh8a83

Rendben átnézem köszönöm

PSoft

Na, hát ez az!!!

Van itt, vagy öt is!:(
Mindnek van valami "kehéje".[#rinya]
Az az egy jó, amiről írogatok.

svejk

Kösd be fizikailag a pot, not bemenetet, vagy maszkold ki a szoftverben.

s7manbs8

Elég, ha a soros kábel rosszul van bekötve és nem megy eleve.