Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

korbendallas

Először állítsd vissza a gyári beállításokat. Az is benne van valahol a leírásban

Sz.József

Ja, hogy a Pin2 Pin3 az a Breakout board-on van "emlegetve"...
Hát arra tényleg nincsen szükség...
Lásd előző két bejegyzést...

Földi Péter

Igen, a Fn005 -->Fatory reset megvolt már.
A Pn50A.1 -et nem "7"-re kell rakni? (enable all)

Csak tapogatózom ám, már semmi sem bizti [#rinya]

ANTAL GÁBOR

És én még azt hittem hogy csak én használom a reszelőt az élesztésnél   ( de hisz mindketten mindhárman Öveges prof könyvein  nevelkedtünk )
 A legtöbbet akkor reszeltem amikor az első tirisztoros gyújtást csináltam úgy 74 ben

korbendallas

Lehet.
Javaslom tedd fel a sigmawin-t. Lehet vele offline módban dolgozni. utána csak át kell írni a kijelzőn a pár beállított paramétert.

ANTAL GÁBOR

küldtem egy privát üzenetet  ...

ANTAL GÁBOR

Fogadd meg Korbendallas javaslatát ! Kell egy Szigma Win!! Utána más színben fogod látni a világot  ( én a bétát preferálom )  könnyű a beállítás és a maszkolás

svejk

Én sem a könyveit sem az előadásait nem ismertem :(

Földi Péter

Felrakom, már keresgéktem is beta verziót. Köszi

Földi Péter

A BB a léptető miatt a mániám... Dehogy akartam szivatni magam. Azt gonddoltam, hogy amolyan duplikált bizronsági módi az optót megpatkolni mégy egy o.couplerrel. Én sem értettem, de egy pár youtube video rámparancsolt. Már értem, szivattak...

Földi Péter

Most már biztos, hogy a Breakout board játszott velem furcsa játékot. Morvfer-től vettem egy másikat, ha letesztelem, megosztom a tapasztalatot. Hátha más is jár így , mint én.

Peti

Földi Péter

Földi Péter

Sziasztok,

Hát, kezdem feladni. Új Breakout kártyával sem moccan meg a AC. A maszkolás rendben, megcsináltam, "RUN"-ban várná a jelsorozatokat, de semmi. Beállítás a Mach3-ban:

Motor output Port1-en,
Pin2-n a "PULS+"
Pin3-on a "SIGN"
Az invertáló jelek közösítve földre húzva.  

Nem tudom, hol vérzek el, Valamit elfelejtettem.

Ha esetleg lenne ötletetek, előre is köszönet érte.

Üdv,Peti

Földi Péter

Oksi,  beakout likvidálva...

korbendallas

Gyere el hozzám segítek beállítani. Tokodon lakom. Nincs messze