Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Aknai Gábor gépe

Indította gaben, 2025 január 13, 13:14

Előző téma - Következő téma

gaben

Akár még marásra is fel tudom használni a mágneses fúrógép állványt.
Persze csak óvatos kézi előtolással és ilyen szükséghelyzetben.
A dekopírfűrész lapja nem bírt a 10mm-es lemezzel.

000000000

Szia!
Szeretnék egy ilyet csinálni legföképen lakatos megmunkálásra!
De pár dolog kérdés kerék átmérök szalag sebeség motor power minimum... feltámasztó hátlap anyag (feradol jelegü amin a szalag fut lap anyaga)?!
Persze nem tudom ilyen profin megcsinálni ahogy te gépek miat is.....
Futó görgöknek valami fa alap lesz váz acél szintén....

gaben

Szia,

sorry, de nincs most kapacitásom egy komplett gép építésének, műszaki tanácsadását illetően.
Emiatt tavaly év elején készítettem egy komplett anyagot, amely a Csiszagép 2.0 fantázianevű gépem rajzait, és összeszerelését bemutatja a facebook csoportomban.
Minden szükséges anyag a google drive-ról letölthető.
Csiszagép 2.0

kalappal az építéshez, Gábor

b4nm7gjvr

000000000

sufnituning

Mert van aki szereti, van aki utálja a frászbukot, én ki nem állhatom, így soha nem fogom látni a csisza2.0 versiont[#rinya]

000000000

sufnituning

000000000

Az orosz jó VK néven fut még regelni sem kel hogy nézelödj...!

sufnituning

000000000

sufnituning

gaben

Mert a céges gépen nem elérhető a google drive, viszont a facebook igen. Így a link is elérhető, csupán jelentkezni kell annak aki nem tag. 1 perc az egész.
Az meg egy másik kérdés, hogy ki szereti a facebook-ot és ki nem. Én szinte az összes gépemet ott adtam el, tehát nekem fontos felület.

Csiszagép 2.0 építése

Csiszagép 2.0 .dwg rajzok

000000000

b4nm7gjvr

Így már frankó. Köszönöm szépen.