Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Aknai Gábor gépe

Indította gaben, 2025 január 13, 13:14

Előző téma - Következő téma

szf

Milyen illesztőt használsz hozzá?

gaben

Videót most nem volt időm csinálni, persze ha valakit érdekel, majd teszek föl.

UC300ETH-et használok egy CNCPart-os UC300-5441-es illesztővel.

000000000

Csinálj már egy képet annak a panelnak az aljáról is !
Mindig csak a tetejét lehet látni mindenhol.
Köszi !

gaben

Téged mindig a másik oldala érdekel. :D

Tessék parancsolni.

dezsoe

Ez nem is olyan érdekes hátulról. :) Bezzeg ez:

000000000

Szeretem a dolgokat a másik oldalról is szemlélni ! [#nevetes1]

000000000

Örülök hogy megoldódott minden probléma és tudod Modbus-on keresztül használni a frekvenciaváltót.

3ebj3bk8b

Üdv.

Az UC300-5441-nek van valahol elérhető leírása?(bekötés, ilyesmi) Mert a gyártó honlapján nem találtam meg.

gaben

Szia,

nekem csak papírosan van meg, de itt van egy link: UC300-5441

Illetve keresd Juhász Gergelyt (Sir-Nyeteg) ha több infó kell.

gaben

Beszereltem a fékellenállást is, most már nem tilt le a frekiváltó a gyors megállásoknál.

svejk

Látom nem tartottad be az ökölszabályt, miszerint:

Mindig eggyel nagyobb szekrényt vegyél mint amire elsőnek gondolsz! :)

s7manbs8

Ugyanez igaz stihl fúrészre is, most hallom a szomszédot ahogy erőlteti a kis motoros fűrészét a tüzelőt ahogy vágja. :)

gaben

Jól látod.

Pedig ez már az eggyel nagyobb szekrény. ;)
És az egész gépváz ehhez a mérethez készült, ennél méretesebb nem férne el.
Így is magasan lesz a munkaterület, de az előnye ennek a tervezésnek, hogy minden berendezés a gépvázban foglal majd helyet.
Egyébként minden cucc elfér benne, a fékellenállás nem volt tervben, de a gondtalan működéshez szükség volt rá.

svager

Miért kell ez a gyors megállás ?