Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

2vkx6unz

Mondjuk én sem értem...

A_Camera fórumtárs Svédországban él ami az EU tagja. Ugyan még svéd koronával fizetnek, de az nem is lényeges.

Ha Euroban van denominálva a PayPal szálmája akkor nincs semmilyen árfolyamváltásból eredő veszteség.

Nem tudom lehet-e többféle valutában a számla, elvileg lehetne és akkor mindig arról célszerű fizetni ami megegyezik azzal amiben a terméket fizetni kell.

Nekem is euro alapú a Paypal számlám. Ha ide euro érkezik és azzal fizetek másnak nincs konverzió. Ha a vevőtől euroban kéred az holmi ellenértékét akkor Euro is kerül a számlára.

A netflixet pl. Paypalről fizetem. Forintban van meghatározva mennyit kell fizetni, nincs semmilyen devizaváltás.

000000000

Így van, igen. Én ha tudom nem váltok pénzt. Euro, USD és SEK van ott, attól függ ki mivel akar fizetni nekem. Régen volt GBP is de tavaly azt megszüntettem. Semmi probléma nincs PayPal-t használni csak tudni kell hogy működik. Váltást ha lehet akkor próbálom elkerülni ha nem akkor elfogadom a költséget ha más lehetőség nincs. Egyszerű mert a világ majdnem minden országában működik és mindenki könnyen tud fizetni ha tőlem vásárolni akar. Nem is kell hogy legyen saját PayPal számlája, mindenki tud fizetni.

s4sryue

Kellemes húsvéti ünnepeket!
Igaz nem húsvéti...

PSoft

[#eljen]

Végre, egy IGAZI fa munka...
Jó lett, nagyon tetszik!

2dbfy8y

Én is csatlakozok!
Én ezeket alkottam mostanság.

Dezső

Szép munka, gratulálok![#eljen]

PSoft

Szépek lettek. [#eljen]

De én arra a hatpoharas tálcára inkább...lézer gravírozott pohárkákat képzelnék. :)

2dbfy8y

Majd lesz olyan is.
Ami késik nem múlik. [#nevetes1]
Vagy akár ez is menne hozzá, amit régebben csináltam.

000000000

Ma csak egy videót csináltam a CNC gépemmel. [#nyes]

Néha erre is kell használni. [#kacsint]

MacGyver

A TB6560-as vezérlőt a Z tengelyről jövőhéten lecserélem egy M545D-re, és azok a fránya csíkok megszűnnek.. [#zavart2]

ORCA17

Fából...fakarika és egy kis alu

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

Szalai György

Hű ez nagyon hatékony. [#taps]
A forgató miért vált irányt időnként?

Szedlay Pál

Pont ez jutott nekem is eszembe amit írtál.
Hatékony, miért vált irányt.

zozo

Az optimalizált szerszámpálya néha csinál furcsa dolgokat :) Műszer előlapot csináltam nemrég, furatok és négyzetes kivágások nagyrészt, melyek pályáját ebben a sorrendben generáltam is. Megcsinált 9 furatot, a tizediket kihagyta. Aztán négyzetes kivágások, íves részek kivágása..., na mondom egy furatot rá kell majd tennem. Aztán mikor azt hittem, home-ba készül visszamenni, egyszercsak csinált egy kanyart és kifúrta a maradék lyukat is :)

MacGyver

Helló!

a forgató oda-vissza forog 0-360 fok között.
A videó 1-perces timelaps, szóval a képkockák időben messze vannak egymástól, így a forgás illóziója megtréfálja a nézőt :)