Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

ifpm5uv3

Szia.
Minden ami EU raktárról jön adó és vám mentes.

dtb

Ez szokás szerint cseles... Cégesen vásároltam az alin, EU-s szállítással, számlával. A RattnMotor, és még jó pár más cég is szállít EU-ból, azzal nincs gond, de reklamáltam  a számlát, mert azt nem küldték. Erre számla gyanánt küldtek egy sima excelt. [#csodalk]. A könyvelőm meg elfogadta... [#taps]

000000000

Úgy döntöttem ezt veszem. Azért is így döntöttem mert az eladó válaszolt, elfogadja a PayPal fizetést anélkül hogy többet kellene rá fizetni. EU adó is benne van az árba, úgyhogy a ár az US$290.40 + US$15.79 a szállításra = US$306.19 ami az ugyan az mintha ezt vettem volna eBayen keresztül. Az Alit nem értem, mert US$279.19 volt a fizetésem, annyit kért. De mindegy ha azért elküldi.

000000000

Igen, az EU törvények szerint így van, azt tudom. Annak ellenére, nem volt ez tisztán feltüntetve az oldalára, ezért kérdeztem tőle. Vannak ott akik tisztán felírnak mindent, vannak akik nem. Mivel kérdeztem és válaszolt, így nem lehet vita.

Béni

A PayPal a legtöbb ügyfelét azok lustaságára, tájékozatlanságára alapozva "átveri", ami kevésbé jellemző az Alipay-re ...

4-es pont.
https://logout.hu/tema/paypal/index.html

000000000

Én a PayPal-t már azóta használom mióta van... [#kacsint] Oda fizet mindenki aki tőlem vásárol valamit, csak azt fogadom el, és én is azzal szeretek fizetni ezeket a dolgokat. Így nekem jobb.

Szerintem jó, ha szerinted nem akkor ne használd. Nekem mindegy, erről nem vitatkozok.

pagabee

Mai projekt.
A tervezéssel töb idő elment, mint az elkészítéssel.

Rabb Ferenc

Szép, de én azért még tíz másodpercig agyaltam volna egy másik - szemből láthatatlan - rögzítési módon ahelyett a két ronda pozdorjacsavar helyett.

pagabee

Érdekel a dolog.
Pontosan milyen megoldásra gondolsz?
Nekem valami ezüstös színű csavar jutott az eszembe.

Rabb Ferenc

A kép alapján az alapanyag szálra húzott eloxált alumíniumnak látszik - legalábbis szerintem.

Ugyanebből az anyagból két kis lapot felcsavarozol a kapura és erre epoxival felragasztod a táblát.

000000000

Miért kapkodtam volna el...? [#nemtudom] Nem kapkodtam el szerintem, mert rossz százalékos mind a kettő, egyiknek 97.2% másiknak még rosszabb, 96.7% pozitív feedback van. Én már 99% alatti üzleteknél ritkán vásárolok ha van jobb. A tapasztalatom szerint 98% körül kezdenek a problémák. Na meg az árak ugyan azok, az egyig kicsit olcsóbb, de az csak három pofás tokmány, inkább négyes kell. Na meg nekem az árba egy DM542 driver is van, azt azért vettem mert csak 7$ volt a különbség. Jó lesz tartalékba.

Béni

Nem értetted meg, de nem baj ...

000000000

Fordítsd le Svédre. Azt jobban értem. Ha nem tetszik ne használd PayPal szolgálatot. Egyszerű a megoldás.

zozo

Szegény kutyusokat nem sajnáltad kilyukasztani? :)  Inkább az ovális tábla két szélébe fúrtam volna, de a célnak így is tökéletes.