Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

Csuhás

bundyland

Köszi! Akkor ezek szerint már 2 dologra is használható.

js44ksuki

Szaktársak!  Marógépre vennék új vagy újszerű állapotú gépsatut, precíziós gépsatut. Kinek mi a véleménye milyet érdemes venni?

bundyland

Én is pont keresek, egyenlőre ezt néztem ki, elvileg ez is ellenörzözz köszörlt darab.

SATU

Vetesi75

Amennyiben van rá keret... https://rothermetal.com/newsletter/2016/10/Mack-nc-satu.pdf .Nagyon fasza (amíg tönkre nem vágják). Ez a satu nem "emel ki", mert húzóra szorít. A mozgó pofa anyája kb. a mozgópofa előtt 10cm-re helyezkedik el. A kalapáccsal való leütést el lehet felejteni. (Melóhelyemen kedves kollégák rendszeresen túlhúzták - nyomatékmű összerágott, szétverték, belemartak...............................:(

ywathzay

Hagyományos marógépre felesleges a precíziós. Egy komoly CNC-n indokolt. Az általad mutatott satu nagyon jó, síkköszörűre mágnesasztallal lehúzatva, vagy gépsatuba másodlagos satuként. Ha előre le van szorítva asztalra, problémás néha az anyag megszorítása ha épp úgy jön ki hogy rövid a csavar, ha kitekered az ellendarab leesik, nem tudod beakasztani a helyére, stb. Egy jó állapotú hagyományos gépsatu többet ér. Szerintem.

Vetesi75

Hagyományosok közül én ezt preferálom: "adokveszek #71132". Szerencsére sikerült már 3db jó állapotú , felújítatlan példányt szereznem belőle, hogy "garnitúrában" legyenek.

jani300

Kíváncsi vagyok , próbáltam keresni  , de mást dob fel .

PSoft

jani300

Köszönöm !
Keresés nem sikerült ,annyit lapozni meg nem akartam .
Ilyen satum nincsen :(

js44ksuki

Köszönöm mindenkinek a segítséget gépsatu ügyében.

jani300

Kicsit elszontyolodtam ...
De tényleg nincsen ,de csak azért mert 160 as .
Jobb mint a képen , de még a végén nem hiszi el valaki .
Majdnem eladtam egyébként 25  ért , de jobb hogy megvan .

Scythian

Üdv Urak!

Volna valakinél feleslegessé vált eladó ME marógép támgerendára való prizmás támcsapágy?

PSoft

Nézz vissza pár oldalt az adok/veszek-ben.
Mintha...lett volna egy, nem is olyan régen.

Scythian

Köszi, másfél hete nem voltam, talán elég lesz ekkora intervallumot átnyálazni :)