Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

8v9esubsb

Sziasztok!
Gépvásárlásra készülök ,mia véleményetek erről a gépről:ZX7045STF marógép

fy9k4amuy

Szerintem ez csak egy ürea doboz... [#nyes]

Vágóolajat szoktak beletenni, legalábbis én is láttam ilyeneket, és színéből ítélve

svager

Nekem az,hogy ne dőlj be a szép festésnek meg a reklámszövegnek,vegyél egy megkímélt régebbi gépet abban nem fogsz csalódni. [#wink]

8v9esubsb

Most kaptam egy árajánlatot a HBM 45 Profi új 880 ezer házhoz szállítva.Ezen erősen gondolkodom.A hozzávaló ISO 30 fejek kedvező beszerzésére kéne link ha tudsz.

Csuhás

Magam ennyi pénzért MARÓGÉPET vennék, pl ezt vagy ezt

8v9esubsb

Ebbe sajnos nem mernék belevágni mivel én nem tudnám felmérni az állapotát.Még csak most ismerkedem a marógépekkel.(nagy a lendület csekély tudásom)

Csuhás

Fogj egy kis pénzért egy hozzáértő segítséget, és még így is jobban jársz. Persze ha teljesen kezdőként fogsz a dologhoz akkor sokáig nem éred el a címkézett kínai gépek határait sem, így igazából az is jó lehet. Bocsi hogy okoskodtam.

jani300

ecp4rs0md

Jó magam is ezeket nézném meg!!![#wink]

jani300

[#t19p80234#]
Ez a maróbefogó milyen elven fogja meg a marókat ?
Nem igazán értem . Talán weldon szerűek a betétek ?

TROMF22

Kúposan szorít csak egy kicsit bonyolultabban:

jani300

Köszönöm ! Letöltve ,nagyítva a képet ,talán még értem is :)
Na ebből nem fogja a forgácsoló erő kihúzni a szerszámot .
Van néhány ilyen menetes ujjmaróm , már akkor tudom mire való . [#worship]

remrendes

A TOS SV 18 RD is az ajanlott gepek kozott van? Vagy inkabb csak az elso szeria?

ypcjgjbma

Sziasztok. Szeretnék építeni egy fém fűrészt. Technikai tanácsot, esetleg építési tervet, rajzot, tudna valaki?
Köszönöm Zoltán

ypcjgjbma

Sziasztok. Szeretnék építeni egy fém fűrészt. Technikai tanácsot, esetleg építési tervet, rajzot, tudna valaki?
Köszönöm Zoltán