Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

laca

Szalai György

svager

Nem is tudtam,hogy szinte minden aztalosnak van.[#hehe]

g89ketty

Kedves József! A szakmai ötleted, ha már fórumlakó vagy ne privátban terjeszd mert sok más társunkat is érdekelheti a jó ötleted. Tedd közkincsé és aratsd a babérokat! Üdv:GS

38tnwsv8g

Kedves Sándor!

Kérésednek sajnos nem tudok eleget tenni. Privátban szívesen megosztok bármilyen információt, kérésre fényképet is küldök, igény esetén telefonon is beszélhetünk, szívesen elmondom a tapasztalataimat.
  Sajnos az a tapasztalatom itt a fórumon, hogy a megosztott képekből, ötletekből néhány hozzászólás után köpködés, fikázás, sárdobálás lesz.
Az ember a hobby műhelyében először is eldönti milyen mértékű felújítást kíván a gépén végrehajtani, mi lesz a felújított gép elvárt állapota. Ezt követően mérlegeli a lehetőségeit, a rendelkezésére álló eszközöket, átgondolja a technológiát, majd elkezdi a műveletet. Miután tudom, hogy az általam összeállított konstrukció nem a legprofibb megoldás, így ebben a megosztásban én ilyen módon nem kívánok részt venni.
Megkeresésedre természetesen szívesen küldök neked is további infókat!
A többieket kérem, miután ezt elolvasták, ne fárasszák magukat a csipkelődő hozzászólásokkal, ezeket egyébként is azok teszik, akik ilyenné tették ezt a fórumot!

Sajnálom, megértésedet előre is köszönöm!

g89ketty

Szia  József! Köszönöm a felajánlott segítségedet, de én nem vagyok érintett ebben a témában. Ne foglalkozz a rosszindulatu kritikákkal, a többség szívesen vesz minden ötletet amiből tanulhat, fel a fejjel! Üdvözlettel:GS

d6i9g5pbs

Szia Józsi örömmel várom a képeket és az infot?

d6i9g5pbs

Szia Józsi megkaptam és nagyon szépen köszönöm...én is vissza írtam az Iméledre .üdv István

bagesz81

Elkezdtem az EMU-m átalakítását. Az x tengely már mocorog:)))[#vigyor3]
EMU 250

drehás

Szevasz Józsi!
Ha nem gond,én is kérnék képet, rajzot,vagy egyéb doksit az ágyköszörüről.

J-Steel

Ez milyen motor, és milyen vezérlés ha szabad kérdezni?

38tnwsv8g

Hello! Küldtem email-t az adatlapodon található címre!
Üdv.: Józsi

ypcjgjbma

Szép estét. Szétszedték az MF1000-es előtolóját. A képen látható módon sikerült. Tovább nem bírom bontani. A benne lévő kopás javítható. Hogyan. Köszönöm

drehás

Köszönöm,már tanulmányozom!

4ep4jzk7b

sziasztok ! Nonopapának kellene  üzennem .

nehogy keveredés legyen , egy üzleti ügyből .

Nem tudom felhívni , ha valaki el tudja érni .

Hívjon fel a 06 20 461 3607 számon

köszönöm .