Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

r6tect4u9

Köszi!

A stift tartotta, ki is jött!

Neked is Csuhás!

6rk75uezn

r6tect4u9

d6i9g5pbs

Eladásra kínálok e1n  e2n e3n típusú gépekhez  gyorsváltos késtartot  a érete 95mmx95mx48mm a furata középen 20mm.képet holnap teszek fel 6 db betéttel  akár előtolással való fúráshoz is  van betét..ára 28,000ft

rmkeh8a83

Szia foglalom a késtartót.

y580keijn

Jelentkezem másodiknak,ha mégsem kelne el...
"Késtartó"

3a20rzt5

Üdvözlet!
Jelentkezem harmadiknak,ha nem kelne el!

guliver83

E400 eszterga ágya látható a fotón.
Nem mértem, de eléggé be van rágódva mi okozhatott ilyen berágódást és mit lehetne vele kezdeni?

6rk75uezn

Szárazon és egyenletlenül kopott dolog tud ilyet okozni szerintem.
Egy köszörülés vagy egy hántolás segitene rajta,de ezt gondolom te is tudod.

guliver83

Ennyire el sem hiszem hogy be tud rágódni majdnem 0.5mm de egy kicsit lehet többet írtam de nagyon érezhető.

ywathzay

Dehogynem, szánkenés nélküli folyamatos használat.

guliver83

Mennyiért javítanak egy ilyet mostanság?

ywathzay

A minap épp itt volt valahol belinkelve egy Jófogás hirdetés, Hajdúban köszörülnek ágyat (ez szerintem megfizethető), de szerintem ez órabéres meló, előre senki nem fogja tudni megmondani. De Bp-n is csinálják, olyan 60ezer/óra legutóbbi infóm alapján.

remrendes

Szerintem ha felhivsz 1-2 szerszamgep javitot az E400-ra biztosan fognak tudni arat mondani. Nem ritka darab.

d6i9g5pbs

Van 2 furatos befogo az egyik átmérője 30 a másiké 40  a 30 as hoz van a kúpos befogó 3 as morse belső kóppal azzal lehet előtolással fúrni  de csökkentö hüvellyel bármekkora befogható bele a 40 ezt azt ékpálya és egyébb marásra használta van egy 30 as kis késszár kersztmetszetü befogató is  hozzá