Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

jani300

Ha szerzel , szóljál ám azért :)

000000000

Nem vagy elfelejtve, nyugi !

Gamos

Helló!
Orosz nyelvű van, ha érdekel.
Üdv.

jani300

Üdv ! Ezt többen keresték , az indexen is .
Esetleg Csuhás tárába felajánlod , vagy ha eladó mi az ára ?

Gamos

Van német nyelvű, csak az képekben.
Csuhásnak már adtam mást, ezt is szívesen adom. Ingyért.

jani300

Ha elektronikus formátumban van , és elküldenéd , annak örülnék . Szinte teljesen hiányos villamossággal , de van ilyen gépem .

imike

Üdv .
Az FTP tárhely Pál könyvtárba feltöltöttem egy eredeti de halvány rajzokat .

Imike

Gamos

jani300

000000000

v4bd0e98v

Üdv !
Sima derékszögű felfogató nem jó? Én e1n gépemen azt használtam a strigon előtti időben.

Üdv Jager

Bordogh

Üdv! mai napon ajánlottak nekem egy svájci sixis 103 as marógépet eladásra. van rajta három irányú előtolás illetve gyorsjárat kereszt valamint vertikális irányba. a gépen van vertikálfej, ami ugyan fúrófunkcióva nem rendelkezik valamint felszerelhető rá támasztógerendával marótüske. az orsók kopását ellenőriztem egyedül a hosszirányúnak van 2,1 tizedes kottyanása, az asztal emelgetésre nem kottyant, az ágy nem tűnt túlzottan kopottnak. a linkelt videon egy ilyen gép látható. kérdésem hogy mit érhet meg egy ilyen gép illetve ha jól tudom akkor iso 30as felfogatású, mennyire lehet ehhez szerszámokat, és befogókat beszerezni, kérem a fórumozókat hogy reagáljanak ha tudnak mert hamar választ kell adnom rá. Köszönöm!

video: https://www.youtube.com/watch?v=XX5yFzEqwn4

Bordogh

Annyi még hozzá, hogy a gépen útmérők nincsenek felszerelve viszont dönthető sinus asztallal van ellátva.

designr

Egy becslés..
400 alatt nem fogja adni..
600 tól többet ne adj érte..
De ez csak egy vélemény..ha sikerülne akár magánban várok egy visszajelzést mennyire volt pontos::))

Bordogh

rendben megírom :) Arra vonatkozóan tudsz valamit hogy milyen felfogatású ??? mert iso kúp az tuti csak nem tudom hogy hányas jóval kisebb mint a 40es.
illetve mennyire lehet ilyen méretű szerszámokat és befogókat  beszerezni ???