Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Igen, és ha már itt tartunk akkor pál után szabadon: ennek a dobozolása is megtévesztően hasonlít a profi vezérlőkhöz.

Mi is a profi?

000000000

Figyelj ide nagyokos!

Rengeteg FET van ami bír 100-200V-ot és 20-50A-t is akár!

Ha a cserélhetős változatban ezeket kidobálod és beleteszel ekkorákat, a büdös életben azok el nem szállnak, hacsak a táp nem tud többszörös átamot, de akkor már lángol az egész.

De tényleg leszakadhatnál a témáról!

Egyébként javaslom a Toshiba mérnökei kioktatását!

Utána ugrálhatsz!

000000000

Itt konkrétan egy vezérlőről van szó amit mostanság árulnak a kínaiak ! ( hy div268n 5a )
Lehet, hogy a régebbi széria jó volt, de a mostani a bekapcsolást is csoda ha túléli ez a biztos.
Én azt ecsetelem ha valaki használni akarja és nem megvásárlás után nem rögtön javítgatni az akkor válassza a biztos terméket.
Ezt nem éri meg a sok elfogult!
De akkor majd tanuljanak a saját kárukból.

000000000

Legalább ne hazudj !!!

Ezt mondtam konkrétan!  

"Ennél a hy-div268n-5a vezérlőnél az is pofátlan, hogy megtévesztésig hasonló tokozást kap egy nevesebb gyártóéval"

000000000

Látom erre se köpni se nyelni nem tudsz

000000000

A lényegen nem változtat!

Te egyedül a TB6600 vezérlőt gyalázod!

Talán reklámdíjat kapsz a másik cégtől?

000000000

000000000

Ami xar az xar azon nincs mit szépíteni.
Nem kapok semmit ezért , csak nem szeretném ha más kezdők is ebbe beleszaladnának.  
Mikor az is problémát okoz az illetőnek, hogy pár vezetéket bekössön egy ilyen akármibe mert elektronikában abszolút nem járatos.
Akkor majd pont Ő fogja átforrasztgatni meg újra tervezni az egész belvilágát a vezérlőnek.
Ugye érzed, hogy ez így nem is annyira hülyeség ?  
Te leszel olyan nagylelkű, hogy ezeket a vezérlőket megvásárlás után megcsinálod az illetőknek baráti áron ? (Például 500-1000Ft-ért)
Mert ha megkéred az árát akkor már a jót és megbízhatót is megvehetik ezzel az erővel.

jgg8y2a4g

vagy ha berosszik visszaküldöd és visszakéred az árát azt annyi, csak te még ilyet nem csináltál mert életedbe nem vettél semmit a neten...

000000000

Most is tévedsz mert vásároltam neten ha nem is közvetlen. ( Mert nincs folyószámlám és nem is lesz )
Sikerült elérnem nem kis harccal, hogy listára tegyenek a bankok, így nincs baszogatás részükről.    
Ritka az az eset mikor megvásárlás, szállítás után még a 30 napba belefér a kipróbálás is.
Például a múltkori pár nappal karácsony után jött meg a rendeléstől számított 28. napon.
Már úgy volt, vissza lesz mondva és utalja vissza a pénzt.
További 2 napba tellett mire összeraktam az egységcsomagot és beállítottam és kimértem.

jgg8y2a4g

Közvetlenül rendelésről beszélek nem közvetve.. Számla, kártya, paypal nélkül nehézkes a külföldi rendelés ! Megint mellébeszélsz. De ha esetleg nem tudnád vannak helyek (legalábbis több is ahonnan én rendelek) Még fizetni sem kell előre nemhogy kipróbálási garancia van.  
Listára tenni? Az mi??????? [#taps] Megint szembe mentél a forgalommal? Legutoljára akkor láttál bankkártyát amikor a Zollner-ban dolgoztál gépbeállítóként és oda utalták a fizetésed.... Utánna gondolom a kártya éves díját nem fizetted és lapátra tettek...

jgg8y2a4g

De ha jól emlékszem a legutóbbi cucc amivel dicsekedtél, hogy hány Watt-tal ad a rádiód, Persze 3Km-el odébb már nem lehet fogni, ahoz KÍNAI cuccot rendeltettél valakivel. KÍNAIT te? azt hangoztatod itt mindenkinek, hogy te soha nem veszel kínait és hánysz a kinaitól. Akkor ez megint hogy van.....

000000000

Ennek ugyan mi köze a vezérlő témához ?
Én vagyok az idióta, hogy leálltam veled egy meddő vitában. [#falbav]

jgg8y2a4g

A garanciakérdésben szóltam csak te fejlesztetted tovább, de amugy átjöttem a semlegesből mert ott beragadt a beszélgetés. Amugy nagyon is nem meddő a vita csak ez az igazság. Fáj mi?

000000000

Itt is be fog ragadni mint mindenhol veled !