Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Akkor légyélszíves megmutatni hol írja a HY vezérlő ezt a 0.8-as szorzót?
DM556 vezérlő simán megy 48 Voltról, sőt még 55 voltnál se robban fel maximum letilt, jelezve hogy cseréljen felhasználót mert idióta  [#hehe]
Egy normálisan megépített egységben mindig vannak plusz tartalékok (150%) és nem aláméretezik 80%-ra  
A mezei felhasználónak miért is kéne tudni a belső felépítését, megveszi összeszereli határértékeken belül használja.
Ha 50 Volt 5 Amper van megadva valamin akkor annak kutya kötelessége ezeket a paramétereket hozni!
Arról már nem is beszélve hogy a tápegységeknek vannak fix "szabványosított" feszültségeik ( 5,12,24,48 volt )
Akkor miért ne választhatnék egy 50 Voltos eszközhöz 48-as tápegységet ???  
Ez az idétlenség amit ez a fostalicska HY vezérlő csinál.
Hogy abszurd rapszodikus a minősége és teljesítménye.
Egy előnye van, olcsó, de meg kell belőle venni 10 darabot hogy talán 3 valamennyire működő darabja legyen az vásárlónak.
Akkor inkább a tutit választom kétszer háromszor drágábban és soha többet nem kell foglalkozni a beszerelés után vele.
De mazochistáknak kimondottan jó ez a típus aki inkább szív vele több hetet az helyet, hogy használná.
Több külföldi fórumon is kitárgyalták, ez a típus egy xar, tilos megvásárolni.
Biztos ott is idióták vannak akkor.  
Menny és reklamálj nekik is, hogy bénák és nem értenek hozzá ! [#hehe]

000000000

Ennél a hy-div268n-5a vezérlőnél az is pofátlan, hogy megtévesztésig hasonló tokozást kap egy nevesebb gyártóéval.
Miközben a tudása, minősége sehol nincs ahhoz képest.

000000000

Hiába vicsorogsz itt, mint egy idétlen pávián [#hehe], leszokhatnál már erről az ikonról, túl gyakran használod a sületlenségeidhez, a nagyképű dumáidhoz.

"Ha 50 Volt 5 Amper van megadva valamin akkor annak kutya kötelessége ezeket a paramétereket hozni!"
Na ja , ha a Palika mondja, akkor az tuti.  
[#nyes]
Az meg engem aztán nem zavar, hogy a világ tele van olyan szakmaiatlan, előítéletes komolytalan emebrekkel mint te, akik egy akárki által odatett feliratot tartanak alapnak, és ezt szajkózzák csak állandóan, pedig a gyártó műszaki ájánlása egyértelmű az absulut maximum adatokat tekintve.

000000000

Nem kell megvenni!
Ennyi az egész.
Hogy nincs másik elérhető áron?
Hát ez van.
Csak ezt nem értem, mi köze ennek Kínához?
Semmi.
Tudod, ez olyan szakmaiatlan, hogy a kínai vacak, de bezzeg az amerikai...
Én már találkoztam nagyon rossz usa termékkel is. Olyannal, amit "otthon" gyártottak.
(Biztosan kínai volt a melós. [#nevetes1])

Ez a fajta (hogy a kínai, az gagyi de bezzeg...) ez nem hogy nem szakmai, de nagyon szolgalelkű megközelítése a dolgoknak.
Ha valami jelentősen olcsóbb a többinél, annak nyilván nagyon is kézenfekvő oka van.
Amíg volt magyar termék, addig az is rossz volt egyesek szemében.

Ott volt a LADA. Az is rossz volt. De bezzeg a Honda...
A Honda tényleg nagyon szép, gyors, stb. (Volt nekem is személykocsiban.)
Egy lényeges kérdés.
Hányszorosa volt a Honda ára a Ladáénak?
Nekem annyira gyerekes az ilyen megközelítés.
Venni kell Fordot Lada árban. Ezt kéne összehasonlítani és nem fikázni.

Meg kell szorítani a kínai piacot, ne ne tudjon gagyit árulni.
Ja? Hogy nem megy?

000000000

Szerintem ezzel a szerencsétlennel senki nem tudja megérteni, hogy van csúcsérték, meg üzemi érték.
Az üzemi attól üzemi, hogy nem lépjük át üzem közben.

000000000

Én 33V-ról járatom, mert ennyi lett a táp, meg NEMA17 motor 1,7A-el és tökéletesen megy.

De aki azért veszi meg, mert még éppen tudja azt az áramot ami az ő szutykához kell, és másodállásban fogtechnikus egy nagyobb áramú vezérlővel szemben, az megérdemli, hogy sorra pukkadjanak szét a vezérlői.

Ha a villanyhoz lüke akkor megérdemli.

000000000

Te gyakorló elmebeteg vagy ?
Látom értelmezni azt nem tudsz!  
Akkor a normális vezérlők miért hozzák a határértéket is simán meghibásodás nélkül ? (MSD MSDD MD)
Ezeket nem hasból írom mert mind le lett próbálva, garantáltan tudja ami rá van írva!  
Például AC vezérlő 3x200 Voltos betáplálás kér. ehelyett kap 230 voltot és nem robban fel.
Ugye milyen érdekes ?  
Mert a gyártó nem a határértéket adja meg, mert 150%-nál is még működne hanem hagy rá biztonsági tartalékot!
Ennél a játék HY vezérlőnél akkor nem biztonsági tartalék van hanem parasztvakítás +50%-al ?  
És ha kérem hogy szigorúan csak a feltett kérdésekre válaszolj !    
A személyeskedésed nem érdekel !

000000000

Replay #950.
Az elmebeteg kifejezést meg tartsd meg sajád magad jellemzésére!

000000000

Elmondanám, hogy egy darab ilyen HY vezérlőt sem vettem.
Felkértek, hogy üzemeljen be, adott volt a tápegység adott volt a vezérlő.
Miután kijött belőle a füst kaptam ajándékba, hogy nézzem meg mit is tud.
Annyit mondanék, nem sokat.      
Labor tápegységről hajtva se volt jobb a helyzet pedig ott igen csak határértékeken belül volt. ( 36 volt 2.5 Amper )
És még a lépés időzítéseivel se lehetett probléma mert USB mozgásvezérlőről volt tesztelve.  
Ezek tények akinek nem meggyőző az vegye csak ezt a HY típust.  

000000000

Látom újabb értelmezési gondok merültek fel nálad !
Én kérdeztem, nem állítottam !
Kaphatunk akkor a kérdésekre választ ?  

s2k5ycubj

Azért ezen is lehet látni szakember szemmel egy-két érdekes megoldást. Pedig nem sok minden látszik képen. Csak két dolgot had emeljek ki hirtelenjében: tápkondik,árammérő ellenállások
És ez azért tudja a tutit teljesíti,mert a benne lévő fetek elég jók lehetnek,de ez nem jelenti azt,hogy tökéletesen működik,csak mert nem szál el...

s2k5ycubj

Nézzétek meg,hogy aki egy kicsit komolyabban gondolja,mit csinál.
http://www.automationdirect.com/static/specs/surestepdrive.pdf" TARGET=_fnew>léptetővezérlő fékcsopperrel,korrekten

000000000

Volt itt fórumozó aki az MSD 50 volt 4.2 Amperes vezérlőket átalakította néhány alkatrész cseréjével 80 Volt 8.2 Amperesre.
Szerintem ez mindent elmond ami a túlbiztosítást illeti.  
És ezután se szált el !
Mellesleg nem értem mi a gondod a tápkondikkal meg az áramérő ellenállásokkal, mikor megbízhatóan működik?  

000000000

Idióma!
Meg tegnap is meg holnap is!

Mondom, hogy nekem szépen megy!
Mi a faszt rugózol rajta???
Nem tudod felfogni kellő nagyképűséggel?

Meg az előzőekben használt SAJÁT építésű TA8435H vezérlők is mentek szépen.
És azok határérték 90%-ával jártak!
És nem füstöltek!

Lehet, hogy az a bajom, hogy NEM kapcsolóüzemű tápról járatom?

Bár, arról is ment rendesen.

jgg8y2a4g

Nem tudod neki megmagyarázni! Ami másnak van az rossz....