Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

Motoros

De morcos vagy már megint.

000000000

Nem csak unom már a sok "rosszrágást, mellébeszélést", ami itt is megy.

s2k5ycubj

Akkor mit mondasz az én méregdrága (6000Ft/db) 12.5A-es léptetőmotoromra?[#nevetes1][#nevetes1][#vigyor2][#vigyor2][#nyes][#fogmosas]

000000000

Nálam is van egy ilyen 5kg-os csöppség!  [#nevetes1]
Fel kellene ajánlanom valamelyik találkozón a létetőmotor dobó VB-re mint sporteszköz.

Motoros

Egyszerű a válasz: az bizony rosszrágás, mert egy ekkora motorért legalább 60 e ft-t illett volna kiperkálnod.:)))

jgg8y2a4g

Nehogy kimaradj a kimond nagyobbat versenyből! Tuti neked van a legnagyobb. [#nevetes1][#nevetes1]

000000000

Gondolom valaha volt annak egy bolti ára is ....., és az picit több lehetett, függetlenül attól, Neked mennyibe került.:)
Máskülönben meg az is kérdés, kell-e Neked is ekkora vadállat motor? Tudod pár tized W hasznos mennyi mindenre elég lehet egy mellékhajtásban....:)

000000000

000000000

Nem nekem van a legnagyobb!
Amit itt helyben láttam ismerősnél az egy Berger Lahr 5 fázisú saccra 15-20 kg-os szörny volt.  
Szélgenerátor lett belőle talán.

000000000

s2k5ycubj

Sajnos több okból kifolyólag nem túl rózsás a jelenlegi anyagi helyzetem és most csak erre telik. A későbbiek folyamán szeretnék hajtott szerszámot belőle az esztergámra,gondolom oda azért kell egy power,mondjuk egy 3késes hatszög "ráütéshez". Ennek ellenére szeretném a jelenleg rendelkezésre álló eszközökből a legjobbat kihozni. Ez a hobbi és a profi keveredése... Sajnos olyan világot élek,hogy nehezen tudok előre lépni,pedig szerencsére elég sok mindenhez értek. És most nagy szükségem lenne egy cnc esztergára,ezért a szenvedés és ezért a gányolás. Persze biztosan könnyebben menne egy vastag pénztárcával a megfelelő és tökéletesen odaillő eszközöket beszerezni és professzionálisan beépíteni. De azt gondolom,hogy ez az oldal sem pont erről szól,hanem inkább arról,amit jelenleg csinálok.

jgg8y2a4g

lényeg, hogy ki ne maradj a sorból... Kellene egy dicsekvős topik....

000000000

Inkább keress magadnak fotómaratóst a vonataidhoz mert így felkopik az állad  

jgg8y2a4g

Vettem egy komplett maratósort, itthonra, átjössz megnézed, áttolod a kurvanagy pofádat?

000000000

Hogy lehet ez is az is ?
Most szponzorálnak meg nem is ?  
A Hobby meg Profi között más nem nagyon van különbség, az igényesség ahogy valamit megcsinálnak meg az embertől függ.
Mert a profi gányol, akkor azt úgy visszadobják neki, hogy nyekken és felkopik az álla.