Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

000000000

"Ábrándozás az élet megrontója, mely, kancsalul, festett egekbe néz"
Én már többször megjártam ezekkel az egyedi fejlesztésekkel a hadak útját.
Nézd meg például a Magi hobbi 2 vezérlőjét, az emberrel együtt eltűnt minden support.  
Elméletileg egy jó valami, de mégsem az.
Ha nem tudják a beállításokat akkor egy használhatatlan panel, nem több.  

frkdv6dyr

Meg tudlak érteni, de nekem a költségvetésem nem bír el 4db MSD vezérlőt. Az egész gépet szeretném ennyiből, vagy esetleg egy kicsit többől megoldani. Olyan megoldást keresek ahol a szükséges (jelen esetben 9A) áramon képes leszek használni a motort, de ha ez csak 40 ezer körül kapható, akkor legyen a fele az áram meg a teljesítmény, de legalább megfizethető és az idén még működni is fog a műhelyben. Ha annyira a jó cuccokra mennék még az első nyugdíjamat (minimum 20 év) is meg kéne várni.

000000000

Van 3 darab Magiféle Pofi 2 ME vezérlőm, az tud 9 Amper körüli áramokkal dolgozni.  
De mint lejjebb részleteztem a supportot, ama bizonyos ló szerv karikára vágva meg a malacpersely esete.
Én csak szívóágon voltam vele még akkor is mikor volt némi támogatás hozzá.
Ha érdekel valamit adsz érte és elviszed.  
Azt viszont előre elmondom, hogy ez is olcsó hús kontra híg lé esete.

frkdv6dyr

Szívesen kipróbálnám küldjél róla valamit mert egyáltalán nem ismerem a kérdéses vezérlőt. Ja meg azt sem tudom mit ér. Valami támpontot adhatnál mint minimum ár vagy hasonló.

istvan3

Próbáld ki a Wantai vezérlőket.
Vettem 3 Dm542őt, elosztó kártyával postával németből(2nap alatt) kb 26 ezerért. Van belőle nagyobb DM860, az sem drágább sokkal.
Nagyon jól működnek, belülről is nagyon korrekt a felépítésük, elég gyorsak és viszonylag csendesek is; mondjuk hallottam már csendesebb vezérlőt. Én csak ajánlani tudom, főleg az ára miatt.

000000000

Üdv!Tudnál nekem írni egy pontos web címet,hogy honnan rendelted?

Üdv:Richárd

000000000

Infóm nincs róla semmi mert ami volt az magával vitte egy megdöglött HDD.
http://cnctar.hobbycnc.hu/P%e1l/Vez%e9rl%f5%20doboz/DSCF0004.JPG" TARGET=_fnew>Bal alsó sarokban láthatod Kép Link
Mondom én csak szívtam ezekkel.

000000000

De legalább szépen megcsináltad a vezerő szekrényt!!!:)))

000000000

Mint általában mindig ha van idő a műveletre.
Láttad a mostani felépítést, az nem ilyen szép, de nincs is befejezve mert még a 5. tengely AC szervó vezérlőjét is be kell valahogy passzírozni.
És ha marad hely akkor a második nem Step Dir-es főorsó frekvenciaváltóját is bele kellene szorítani.
Sajnos kicsi az a doboz, pedig a PC is összetapostam 5-6cm mélységbe monitorral együtt.

istvan58

DM856=DM860, de a link az jó

SK

Sziasztok,

Szerintetetek ez a vezérlő megfelelően működik egy hobby gépben?  
Tipusa: Leadshine DM556

istvan58

Nagyon jó kis vezérlő, nem csak hobbyra

SK

Mivel nincs tapasztalatom, két mondatban leirnád hogy miért jó? (ellentétben az olvasott előzményekhez képest...)

istvan58

Én teszteltem, mindent tud mint az AM882 csak nem figyeli a lepesvesztest.