Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

vjanos

Melyik variációról van szó?
Az MSD-kre hasonlítani akaró fekete, HY-DIV268N-5 feliratosról?

frkdv6dyr

Szétszedtem az enyémet :( ugyan az.

000000000

Erről van szó ?  

http://cnctar.hobbycnc.hu/P%e1l/iz%e9/DSCN0242.JPG" border=0>

frkdv6dyr

Hi-hi ilyen az enyém is.

Vagy legyek most szomorú?

s2k5ycubj

Pontosan,a 794-es fénykép magáért beszél. Jól látszik minden rajta. Például minek a bemenetre optó,és emiatt még egy táp kéne a pc-s leválasztókártya optókimenete és ennek a bemenete közé. Értelmetlen,de lehet valaki látja értelmét...

000000000

Ilyenből eddig 2 döglött meg csak nálam.  
Egyiket 48 voltról próbáltuk élt 1.5 percet.
A másikat már szétszedve újra pasztázva és 36 voltról 2.5A-el 15-20 percig üres motorral járatva purcant ki.
Tehát döntsed el magad, hogy ez jó vagy rossz.  

istvan58

Hali,
Szétnéztem néhány külföldi fórumon....ott is azt ajánlják hogy nagy ivben elkerülni....:(

frkdv6dyr

Semmi gond van kis áramú motorom is. Igaz ez tényleg semmitérő így, de átalakítható, csak kérdés küzdjek-e vele. Végül is 1A kell a motornak azon csak elműködget.

s2k5ycubj

Legelső lépésként még 4 dióda kéne bele,hogy legyen esélye a füst bent maradásának. És,ha már... kicserélni a meglévő 5-t is. És akkor kiderülhet,hogy típushibás az ic,vagy nem. Megpróbálok eljutni a boltba holnap és venni egy újat. Akkor készülhet egymás melletti fénykép a cimkéről.

frkdv6dyr

Holnap megpróbálok utána járni, lehet-e szerezni eredetit valahonnan. Elméletileg van disztribútor, annak viszonteladója, akiket ismerek is.  

Szerintetek mennyit érhet egy eredeti 5-6 ezer/db vagy több?

s2k5ycubj

Pedig kifejezetten azért választottam én is mert a 6600-as sokkal korszerűbb mint 6560-as. Jól mellé nyúltunk akkor.

s2k5ycubj

A 790-ben ott a válasz,linkkel. Hqelektronika 2840Ft.

frkdv6dyr

Azt látom bajnak, hogy szinte mindenki az kici occó kínait veszi, és a boltok is azt árulják. Háromezerért szerintem a HQ is hamisat árul. Amiről persze nem biztos, hogy tehetnek.

s2k5ycubj

Kicsit gyanús,hogy az e-bay-on is majdnem ennyiért adják...

istvan58

Lehet az Ic az jó csak elb@xtak a kapcsolast??