Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

vp7zyumus

jó neked Pál, de mi sajna itt élünk ebben az országban ,és kétlem hogy mindenkinek van kóbor egy millája gépre,nem mintha nem álmodnánk nagyokat de tudod ez a fránya kaszt rendszer itt is müködik  kinek telik kinek nem igy mindenki a pénztárcája szerint épitget ez van

000000000

Képzeld én is itt élek ebben az országban és legalább 1-1.5 éve munkanélküli vagyok.
Abból tengetem az életem amit jobb időkben sikerült beszereznem, de még mindig van egy két gépre való alkatrész  [#papakacsint]

000000000

Szélesvásznú tükörben szoktál borotválkozni?

000000000

Nem szoktam borotválkozni csak mikor repülőgéppel az atlanti óceán felett utazom, de akkor is csak a fél arcom tudom mert nem fér bele abba a nagy víztükörbe az egész.
visszaúton szoktam a másik oldalt.  [#idiota][#wave]

000000000

t5jvxzhgc

És,....még igaz is!:)))))

n2g2e5sms

Nem kell azért temetni a léptetőt, eddig léptető miatt igen keveset hibázott a gép. AC szervót nem ismerem, csak használom, azzal törődni nem kell. A 60 as maróval tudsz majd kockát marni? Lehet még benne szármaró is, meg azért legyen szármaró élszalag hosszúsága plusz 30 mm a munkadarab mélysége, azaz alá is kell köszörülnöd majd a szerszámot. Igen stabil iparival tudsz, mindezt 1-2 századon belül jó szerszámokkal...  
De ez itt a Bipoláris motor vezérlése topic lenne....

s7manbs8

Az a kis 220uF kondi nem kevés, mikor 5A-el nyomatod ?

9npx2xk89

Azért a tápon is lesz kondi, szerintem ez a vezérlőelektronikához van. Még nem próbáltam ma jött. Csak tudnám miért nincs egy közös, a clk- clk+, dir- dir+, En- En+. Van ennek valami értelme? Létezik, hogy máshonnan kapja a 3 jelet? Belül nincsenek a "-"-ok összekötve.

3ztiz2p39

Így univerzális, tudod NPN és PNP módban is hajtani. Az Enable pedig egyébként sem  a PC-ből jön...

t5jvxzhgc

Ezt,megcsináltam a DSSC-k nél is!

Mert ugye,nem csak a Mach-al hajtottam őket.:)
Pár pötty forrasztás az optók elején,és azok is "univerzálisak" lettek.:))

s7manbs8

Ezeket a mondatokat egy női magazinba betennénk, azt hinnék űrlények beszélgetnek. :)