Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Az én megoldásaim : Merle , Malevill .

000000000

Üdv. mindenkinek!
Help!!Most kezdtem a MACH3 ismerkedést!
Ki segítene nekem az kezdeti nehézségeken keresztül lendülni, teamwieveren keresztül?
Köszi

robokacsa

valaki segítene, hogy hol kell beállítani a mach 3 ban, azt, hogy ha nyomom a shiftet, akkor gyorsjáratban menjen, amúgy meg , gondolom egy előre beállított értéken, no de hol állítom én ezt be??

f35ezvjs

A kézi mozgatásra jobb felső sarok a magyar képernyőn majd leveszed a százalékot a lassú kézijárat alatt 30 ra vagy amennyire akarod és ha a siftet is nyomod meg a nyilkakat akkor már tapasztalog

Pilot001

Üdv...

Ha van MSN ill. Skype valakinek aki kér segítséget hát azon megtalál....amennyire tudok segítek...

robokacsa

köszi az infót, de sajna angol nyelvű mach3 at használok, és ezt a menüpontot a képernyőn nem találtam, de meglett ezen is, adiagnostics alt-7 feliratú ablak, jobb alsó sarkában van egy ugyanígy állítható (jog sebesség állító)rész, ugyanúgy % os értékben lehet beállítani.

VViktor

Szia alapból a Ctrl+J kombinációval tudsz váltani a lépésmódból villámjáratra és ugyan így vissza.

f35ezvjs

kell magyar képernyő?

000000000

A Magi-féle H2-es magyar felület nagyon jó, én azt használom.Négy tengelyes, megy a forgató is róla.

robokacsa

hasznos infó-köszi

robokacsa

köszi a lehetőséget, ha elküldöd kipróbálom, de a 4 tengelyes gépen nem fogom tudni kipróbálni az tuti.
pedig szeretném.....

000000000

A Hobbycnc oldalon megtalálod.

3vv2btrhv

Most azzal kinlodom , hogy a két PC-ét összekössem . 1 es gépen a David_Laser progi fut , a 2-es gépen a Mach3 progi . Külön külön tökéletesen müködik ( Digitalizálás topik )  
De A továbblépéshez az kell hogy egyszerre induljon a két progi !!! Ezt ugy képzelem el , hogy összekötöttem párhuzamos port kábellel a két gépet . Most csak arra kéne rábinni a két progit gogy beszélgessenek egymással .

000000000

Sziasztok!
Írtam egy kódot KB 800 sor, reggel lement egyszer, nem rég akartam megint futtatni. Az 559 sornál elfogy a kód, nem tölti be tovább. Már újra indítottam a gépet, a mach3-t, próbáltam net nélkül is.
A gépen frissen telepített XP sp3 van és a szükséges driverek.
Mi a baja? Mitől bolondult meg?  
[#rolleyes]

000000000

"Most csak arra kéne rábinni a két progit gogy beszélgessenek egymással ."

Miről beszélgessenek?  [#wow1]
Van közös témájuk?