Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Sztem szervesen Mach3... config, settings, stb... maradhat itt. ...

000000000

Csebegobe irtam egy reagalast, ha erdekel...

000000000

Mivel a szoftver Visual Studio .NET fejlesztőkörnyezetben lett megírva, muszáj feltelepíteni a .NET framework futtatási környezetet. Egyébként az újabb videókártyák driverjeit is már ebben fejlesztik. Nemrég vettem új gépet és a videókártya driver csomagba már belepakolták a .NET2.0-t az telepedett legelőször.[#papakacsint]
Az XP service pack2-3-ban is már alapból benne van... Billy bácsiék sok internetes biztonsági frissítést is tettek a csomagba, például ASP.NET-es debug és védelmi rendszert.
Szóval lassan már nem lehet majd megkerülni a telepítését.

Szigma:

Hát igen, annyira csinálhatták volna intelligensre a csomagot, hogy a windows felismerje a hiányát, ezt én sem értem miért nem csinálták meg.

000000000

Windows idealis esetben:
- automatikus frissites bekapcsolva

Egyeb esetekben a user-re harul a feladat.

000000000

Ahogy mondod...

svejk

Érdekes..
Gyári XP prof.-om van SP2-vel telepítve, azóta is minden frissítés letöltve, de nálam még nem jelentkezett ez be, így nem is működik most sem.
na majd utánanézek...
Egyébként az bosszantott fel akkoriban a telepítése után, hogy a mezei autómatikus XP indulás helyett feljött a felhasználói bejelentkezős/jelszavas képernyő, így nem indult el az XP autómatikusan.
(ugye gép bekapcs, tesz-vesz az ember aztán látja hogy még mindig nem indult el a rendszer a hülye bejelentkezés miatt, holott én nem kértem olyat)

000000000

Érdekes, lehet hogy a biztonsági frissítések miatt állította vissza a jelszavas bejelentkezést.
De ezt mondjuk egy pillanat alatt vissza lehet állítani, ha zavar. :)
Én mondjuk ezt nem tapasztaltam, mert amúgy is jelszavas bejelentkezés van a gépemen, mert több gép van hálózatban és a megosztásokhoz muszáj a jelszó használata...

svejk

Kössz, na ilyenekre saját eszemtől nem jövök rá, keresgélni meg lusta vagyok :(

000000000

Szerintem van ennél egyszerűbb módszer is XP alatt:

Start menü-->vezérlőpult-->Felhasználói fiókok-->"clikk a fiókodra"--> jelszó eltávolítása.

D.Laci

A gond akkor van, ha csak rendszergazda van jelszóval…

000000000

Nálam XP prof. van és csak rendszergazda jelszóval, most direkt kipróbáltam és ki lehet kapcsolni a jelszót gond nélkül. Nálam csak azért van jelszó, hogy a LAN-on be lehessen csatlakozni a gépre, mert az meg jelszó nélkül nem megy...

HJózsi

Smooth Stepper rendelés hírek:
Még egy hétig nyitva a rendelés, mert a most érkezett szállítmányból már éppen nem jutott nekünk... a 180 és 200 közötti sorszámúak  kaptak, mi a 207-esek vagyunk, így a következő szállításkor viszonylag elöl vagyunk ...  

000000000

Ez igy nem minden esetben hoz eredmenyt. Tobb esetben is tapasztaltam, hogy felhasznaloi jelszo nelkul is megall a bejelentkezo kepernyonel. Felhasznevre kattintva egybol bejelentkezik. Jelszot egyik esetben sem kert es nem is volt megadva.

D.Laci

Én eddig az ellenkezőjét tapasztaltam, főleg ha még egy luzer is hozzá volt adva, hiába töröltem a rendszergazdának jelszavát nem engedte ilyen módon törölni….