Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

De most akkor ez az ACPI ez így jó?
Nem csak Szabványos PC-nek kell lennie?

HJózsi

Sept 14th 2007  MACH3 Version 2.46

Final Foundational change. Brain control added, brain editor and analyser added.  
Fix to tool number display during program run.

juh0557j0

Mégsem bírtam holnapig.
Eddig jutottam.
A helyzet ugyanaz [#szomoru1]
http://www.szattidekor.hu/dekor/ek640.jpg" border=0>

juh0557j0

A sárga háromszög a jobb alsó sarokban.
Ez az összes reakció, ha a Sunix-et bedugom.

000000000

A gond az, hogy amint látom a rendszereden egy "általános PCMCIA" driver fut a Card Bus-odon!!! Ez nem jó!! Rakd fel a géped eredeti driverét (nem általánost)!!!!
Csak a Standard PC a megfelelő a Mach-nak (legalábis az a jobb)!

000000000

Ez mi?
Tudsz valamit konkrétumot róla?

juh0557j0

Az a baj, hogy ehhez a géphez található csomagban nincs külön cardbus driver ( csak win98-hoz).
Az alaplapit felraktam.

juh0557j0

Amit Acerhez találtam és elfogadott a gép, az az ENE CB1410 Cardbus Controller.
De a helyzet ugyanaz.

juh0557j0

És a másik partíción ugyanúgy általános van és ott működik a Sunix !

000000000

Nekem is ENE gyártmányú van. A típusa ugyan más...
Nézd meg az ACPI partición a Mach driver tesztjét, ha nem túl rossz, használható úgy is...
Mi a Acered pontos típusa?

juh0557j0

Az ACPI partíción ( D meghajtó) eddig használtam ( kb.: 3 hónapig) úgy, hogy közben még ment a Corel 12, a vágóplotter és a net is. Most a héten vettem észre, hogy akadoznak az épülő habvágó motorjai. Ekkor elkezdtem a másik partíció ( C) újratelepítését a leírásod szerint. Ez azonban gondot okozott a D-n levő XP-nek, mivel az energiagazdálkodást a C-re telepíti kérdezés nélkül, így azt is legyalultam. Most már hiába teszem vissza, a teszt nem ír ki semmi számot a frekvencia ablakba és a vonal ( görbe) sem jelenik meg. A gép Acer Travelmate 2413 NLC .

000000000

A SpecialDriver-t felraktad?

juh0557j0

természetesen igen.

juh0557j0

De jelenleg a Teszt tökéletes, csak az LPT kártya nem megy a Standard módban.

juh0557j0

Megpróbálkoztam egy másik XP-vel. Most végre kiírta, hogy mi a baja a PCMCIA kártyával, de megoldást még mindig nem tudok rá :  
http://www.szattidekor.hu/dekor/hiba.jpg" border=0>