Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

3vv2btrhv

lehetséges , hogy a orso térkép aktivizálodott . mert emlékszem hogy megnéztem a menüt és lehet hogy bekepcsoltam ????

3vv2btrhv

egyenes mozgásnál is válltozik a F érték ez szerintem nem jó !! ritmikusan csinálja

3vv2btrhv

jOL  elvagyok magammal !!ugy néz ki megoldottam : G64 -et beirtam és a digitalizálást töröltem a konfigban .már nem rángat de még mindig halhato a megtorpanás !!
legalább arra reagáljatok hogyha valakinél megy a gép azt nézze meg hogy egyenes mozgatásnál pl kézi mod ott is válltozik az F érték ??

4mjnxdwuu

hali,
minimálisan, néha 1-3 mm/percet

3vv2btrhv

de miért ???? Változik

4mjnxdwuu

HJózsi

Mach3 R2.45 (Release LockDown) a legfrissebb letölthető. http://www.artsoftcontrols.com/artsoft/downloads/downloads.htm" TARGET=_fnew>A szokásos helyen ... :)

000000000

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan táblázat, gyüjtemény ami a MACH3 által ismert G-kódokat tartalmazza.
Segítségeteket előreis köszönöm!

3vv2btrhv

a magyar leirásban benne van

000000000

Sziasztok!
Volna egy egyszerű kédésem.
Amikor egy program Max léptetési frekvenciáját adják meg:  x kHz a nyomtató porton, ezt tengelyenként kell értelmezni, vagy az összes tengelynek ebből kell gazdálkodnia? [#confused]

Messer

http://cnctar.hobbycnc.hu/Messer/MACH-M-G" border=0>

HJózsi

Tengelyenként, ezért nem mindegy milyen gyors a géped (PC)...

yuagaci9g

Ebben a Mach3 ban van egy facilitas, a Video Window, ami nagyon hasznosnak tunik, beallithato, hogy csak vonalas kepet adjon, vagy csak a mozgo alkatreszeket mutassa, egy webkamera hozzakapcsolasaval. Hasznalja ezt valaki? Nalam nem akar mukodni, beallitasai meg nem talalom.

000000000

Én teszteltem és frankón működik!
A webCam-ot egy másik progival is teszteld le, mert lehet, hogy a drivere van rosszul beállítva (erre jó a Skype tesztelője is)!