Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

HJózsi

HJózsi

Mach3 R2.56 -->  (Release LockDown) http://www.machsupport.com/Downloads/machdownloads/Mach3VersionR2.56.exe" TARGET=_fnew>ITT.
ez hamar jött...

3vv2btrhv

A barátom lezárta véletlenül a Mach 3 progit az lok utasitásal hogyan kell kinyitni !!
Ha behiv egy g-kodot azt irja ki FRO hibauzenetként !!

HJózsi

000000000

Segítsetek!Mostanában a mach gkod írásakor mindig beugrk az m3 m5 cod,ami ki be kapcsolgatja marómotort.Hogy lehetne kiiktatni.Rendkívül zavaró.(a kódot mach3 1.84 hpgl importtal írom)köszi samo

3vv2btrhv

töröld ki egyszerüen , én az artcammal szivok néha nekem meg a -z értéket irja be önkényesen , és a szerkesztöbe kell kijavitanom . Sajnos hogy miért irja bele azt nem tudom .

000000000

8-10000 soros kodbol kitörölni elég bonyodalmas,minden átlépésnél beírja magát.

000000000

Egy szöveg szerkesztővel (keres+csere funkcióval) 3mp...

Miki2

Szervusztok!
AutoCad 2004 magyar verziót használok. Szilárdtestekből felépített 3D-s ábrát szeretnék 3D-ben visszamarni. Hogyan kezdjek hozzá? Milyen programot használjak a G-kódok előállítására? A 2D marással nem volt szinte semmi gondom. A többmenetes marásnak a felületbe történt illesztésével megoldódtak a mélyebb marások, kivágások, stb gondjai is. A 3D most került nálam először képbe, jó lenne tudni, hogyan kezdjek hozzá. Amit már italáltak, nem akarom újra "felfedezni".
Köszönöm a segítséget.
Üdv
Miki

3vv2btrhv

miki2 az artcam progi a megoldás , gyere át oda !!

5bzs27u7

Üdv a csapanak.
Valaki tudja melyik verzióban működik helysen a HPGL convert?

000000000

Mi a problemád a converterrel?

5bzs27u7

Üdv.
A inch/mm váltás a "Z" útvonalat nem váltja rendesen.Lehet ,hogy én kutyulok össze valamit.
De nem jöttem rá mit.

000000000

Sziasztok!
Utálom a Lazycam-ot mert nem ismerem és leírásom sincs róla! Ha valami import fájlból (pl. PLT) Gkódot akarok generálni mindíg plazmavágót feltételez ill. arra csinál kódot. Hogyan kell ezt a funkciót kikapcsolni ahhoz, hogy csupán egy egyszerű gravirozó Gkódot kapjak? Utálom ui. manuálisan kipucolni a Gkódból a plazma be és kikapcsokat....

Arany János

Szia Géza!
2.02-es megnyitás után már választást kinál fel.