Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Nézd meg MDI alatt is ott van és könnyebb megtalálni közvetlen a DRO alatt.  [#papakacsint]

etc77f5nr

Csinálj egy másolatot a ***.scr fájlról és azon tudsz próbálkozni, de ha elküldöd akkor beteszek egyet.

f35ezvjs

Uraim! nagy tisztelettel köszönöm a segítségeteket.
Az F2 vel szépen működik.
elindul megkeresi a Z-t majd lejön róla meg áll - elindul az X megtalálja majd lejön róla megáll  és elindul az Y és lejön róla és megáll. Itt van az a pontom ahonnan bármikor egy pontos távolabbi pontot vehetek fel.
Ezt szeretném az F1 alá betetetni. hogy ott tudjam végrehajtatni.

f35ezvjs

Hol találom az *.scr fájlt

000000000

Olyat sehol nem találsz!
Profi21.set amit keresel.

000000000

Azt szerintem csak a képernyő szerkesztővel tudnád áttenni.Az bonyolultabb lenne,mintha úgy használnád,ahogy Pál írta.
Én az első oldalra (F1)a tapintót tettem be.

etc77f5nr

Párdon Pálnak igaza van .set fájl.

f35ezvjs

Hogy kell megcsinálni mivel tudom a képernyőt szerkeszteni

etc77f5nr

Már írtam hogy kell mach3screen.exe..

000000000

Yankoo megírta a választ.Sajnos nem tudom elmagyarázni.Mit én csináltam azt a t2cnc screenjéről másoltam át,helyet csinálva a profi21-en.Így az is magyarul van.

f35ezvjs

Szia Nagyon szépen köszönöm a segítséget az otthoni gépen működik.

etc77f5nr

Nincs mit! Próbálkozz te is a mach3screen-el persze csak egy másolaton. Jó dolgokat lehet alkotni vele.

000000000

Nem kell másolatot csinálni, módosítja utána elég ha FILE fül alatt a Save file as-ra kattint és így elmenti például Profi22 név alatt.  
Ilyenkor az eredeti nem változik.  
Csak a Mach-ban ilyenkor át kell váltani a megadott file névre.

etc77f5nr

Csak ha véletlen felülírja akkor lehet baj, bár gondolom megvan telepítőben az eredeti.

etc77f5nr

Majd írj, hogy sikerült-e megoldani az egyszerre mozgó tengelyek problémáját!